- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Realme is elhagyja Németországot
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme és Rolex kollaboráció a láthatáron
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz BlacKSouL #54291 üzenetére
HI!
csak a konyikrul:
dr. Kurtán Lajosné dr. Vadászlaki Ilona
Péterné Dr. Baranyi Rita. PhDudv
neduddki
mod; ak tilletodega uj hejje tnyit a zodalban beulos a\elesebb allando kinalattal
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
lorcsi
veterán
ha céges célra kell használni a saját autómat szerintetek mi az a reális km pénz amit kérni lehet érte?
heti 6-700 km-ről van szó
eladó: vadi új soundcore motion+
-
bobsys
veterán
-
FehérHolló
veterán
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
BlacKSouL
addikt
válasz fokukac #54309 üzenetére
De má' mikor.. szombat óta szabad ember vagyok. Hihetetlen módon érzem, ahogy az eddigi idegbaj megy le rólam.
Juteszembe. Mióta is van napsütéses verőfényes jó idő? Esetleg azóta? Méghogy nem vagyok eső-ember...Ma délután olyat napoztam egy órát az erkélyen, hogy csak na.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
válasz fokukac #54313 üzenetére
Mentem munkaügyibe, meg átvenni a rendelt motorolajamat, meg lottót feladni, meg 180 Ft-ért kínaiban cípösz-szavanyu leveszt enni, és annyi kis fiatal, helyes picsa szaladgált dél után az utcán, amennyit évek óta nem láttam, (nyilván, mert az irodában rohadtam) tiszta kanos lettem tőle (mod: mármint a kis picsáktól, nem a levestől)
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Tim82
félisten
válasz BlacKSouL #54312 üzenetére
Az úgy megvan, hogy párszor mondtam már itt, hogy esőisten vagy (ld. Galaxis Útikalauz-könyvek)? Lusta vagyok előkeresni, meg mobilról vagyok így hazafelé, de akkor is...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
FehérHolló
veterán
igen?
Skynet is real. It's called Google.
-
NoLF
veterán
válasz FehérHolló #54320 üzenetére
Mondja ezt a huszoneves vakvarnyu
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
EQMontoya
veterán
válasz FehérHolló #54322 üzenetére
Te inkább igyál, ha már vakvarnyúnap van! Boldogat!
Same rules apply!
-
BlacKSouL
addikt
Hátakkor jó reggelt
-
Integra
titán
tré-com empátia a minapi szolgáltatás kieséskor
-
parandroid
félisten
válasz fokukac #54331 üzenetére
A fiatalember megosztotta a világgal elkeseredettségét annak kapcsán, hogy a League of Legends elnevezésű internetes akció/szerepjátékban a hálózatkimaradás, vagy kapcsolati probléma miatt egy fontos mérkőzése szakadt meg, amihez pedig már a szükséges előfeltételeket is teljesjtette és a virtuális erőforrásokat is biztosította. Személy szerint sokkal inkább együtt tudok vele érezni, mint az előtte beíró picsogással, amiről lerí, hogy a szerző a társadalom alsó hányadában lubickol intelligencia terén. És ahogy elnézem, az operátor is így volt ezzel.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Tim82
félisten
válasz parandroid #54333 üzenetére
Ha megnézed, a LOL-os beíró írt be előbb (este 9 körül), a "picsogó" meg este 11 után. 9-10 körül gondolom, még volt ügyfélszolgálatos, aki az FB-oldalt tartja karban.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
parandroid
félisten
Ja, nem figyeltem, megszoktam, hogy alulra kerülnek a frissebb dolgok. Mindegy, a véleményem fenntartom, nem csak abban, hogy dícséretes ez az empátia, de abban is, hogy a hölgy nem fog ugyanilyen szívhez szóló választ kapni - vagy ha igen, az (még) sokkal kevésbé lesz őszinte.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Tim82
félisten
válasz parandroid #54337 üzenetére
Persze, amúgy nettó hiszti a csaj posztja, de 99%, hogy azért nem kapott választ, mert már senki sem dolgozott a T-üfsz.-on, akinek a feladata lenne a FB-on hisztériarohamot kapó ügyfelek lelkének ápolgatása.
[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
Október 3 és március 8 közötti időszakra normál áron számolva összesen 21 756 Ft volt a fűtésszámlánk. A valóságban persze csak 7600 Ft-ot kell fizetni, de ez egyéni problémánk Az átlagban 4351 Ft per hó. Ez 1+2fél szoba és egy előszoba+fürdő fűtése, hőszigetelő nyílászárókkal, '67-ben épült előszerkezetes panelben nem szélső lakásban, két végéről nyitott (függőfolyosó-erkély) beépítésben teljesen elektromos energiából. 23-24°C-al.
Szerintem egész jó. De nyilván ez a könnyű télnek is köszönhető, noha a -10 -15 fokokban sem volt mondjuk a duplája tavaly.No mindegy, a korábbihoz képest ez legalább a fele, ha nem még kevesebb, ami ugye távfűtés volt, vastagtagú öntöttvas radiátorokkal (szintén '67-ből). Ezt lehet nyáron visszakölteni hűtésre. Tehát összességében energiát ugye nem takarítunk meg, de a komfortszint jelentősen nőtt.
-
Integra
titán
és elrepült másodszorra is az n4, most éppen a töltőkábellel rántottam le, beleakadt a lábam. ezt is megúszta
-
félisten
Hm, 5.59%-os lakashitel-ajanlatot kaptunk Magyarorszagon. Ez bazi olcso penz, ha forintban nezi az ember.
while (!sleep) sheep++;
-
Tim82
félisten
válasz concret_hp #54346 üzenetére
Gázbojler/villanybojler?
-
BlacKSouL
addikt
válasz concret_hp #54346 üzenetére
A panelban a távhő a fűtési rendszert külön költségmegosztóval kezeli, radiátoronkénti hőszabályzós szeleppel, saját, fel-/leszálló vezetékekkel. Amit, ha akarok, letekerek 0-ra, így a radiátor hideg (szobahőmérsékletű), a lakást meg befűti az A/C.
A melegvíz meg jön egy újabb külön felszálló vezetéken a konyha-fürdőszoba felszálló aknában, és azt meg használjuk.
Nincs kiköttetve a távhő, csak nincs használva. Így a radiátoronként felszerelt hőmennyiségmérő nem mér gyakorlatilag semmit, és az összes, a távfűtéshez kapcsolódó költség ilyenkor a felszálló vezetékekre kiszámolt veszteségtényező átalányköltsége, amit a 64 lakásra leosztva mindenki fizet, ha fűt, ha nem. De mivel ez eddig is volt, ezzel nem kell számolni, ez nem csökkenthető rész.Aláírás (nem kötelező megadni)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest