- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Realme is elhagyja Németországot
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme és Rolex kollaboráció a láthatáron
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz BlacKSouL #54596 üzenetére
Biztos a piros pötty teszi a babák fenekén. Hihetetlen egyébként, ezt kéne felkarolni országimázsnak. Ezt még tönkretenni sem tudták pedig aztán megy a nyomulás kormányzati szinten is.
Felétek, ott a messzi északon egyébként is jól megy a népzenésdi, ezt mondjuk speciel rokonság révén személyes érintettség kapcsán is tudom.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
válasz bandus #54603 üzenetére
HI!
olvastad hogy bodegabol lesz etterem is?
en msar vegeredmeny hordettem, azert ha nagyonajnarozod teszunk eg probat:- )))udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
nagyúr
azért vannak hátulütői is annak, hogy minden plakáthely Simicskáé
avagy a termék-elhelyezés is fontos dolog[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
BlacKSouL
addikt
válasz parandroid #54601 üzenetére
Én is 9 évig néptáncoltam, ebből kb. 5-öt a Nógrádban, akik azért a mai napig az ország egyik legismertebb vidéki amatőr együttese. Nyírség, Jászság, Nógrád. Az ország keleti felét így képviselik/képviselték hárman. Aztán szerencsére van még elég sok együttes, és utánpótlás is, az látszik.
Csak nem Julcsi a rokonod? Neki is az anyukája volt az egyik hegedűs pl. az egyik lengyel turnénkon, az apukája meg amellett, hogy fizikát tanít egy gimiben, még szintén zenész, ő meg bőgőzött ugyanakkor.
Hrúz Dénessel meg ma délelőtt is összefutottam az utcánkban, akit meg az egyik legjobb népzenésznek tartok jelenleg az országban. De énekelni is tudAláírás (nem kötelező megadni)
-
-
Tim82
félisten
-
neduddki
nagyúr
-
Tim82
félisten
válasz fokukac #54618 üzenetére
MB/s =! Mb/s...
Galád egy kiszerkesztés, vállald fel a hibáidat!
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
lenox
veterán
válasz bobsys #54612 üzenetére
Melyik? 11 gep van itthon. Mar ami ossze van rakva mukodore, monitor/bill/eger meg ilyesmi. De amugy a legerosebb asztali az 3770 16 gb ram, a hordozhato meg nekem is zbook, de nekem 4800mq van benne.
neduddki: Es megy a te zbookodon az optimus? Az enyem dreamcolor displayes, es a hp leszopatott, hogy dreamcolorral nincs optimus.
-
parandroid
félisten
válasz BlacKSouL #54610 üzenetére
Yep, a nagybácsikám az öreg szakállas. Bőgözik még mindig hébe-hóba, csak sok a stressz a pedagógus-életpályával. Dűvővel meg Julcsi folyamatosan jár mindenhova, meg a CD-ken is énekel ő is.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz concret_hp #54622 üzenetére
Mindig eszembe jut valamelyik régebbi Windowsnak a hálózati beállítása, amikor javasolja, hogy adjon nevet a számítógépének, mint például 'Dorka számítógépe', vagy 'Konyhai számítógép'. Általában az utóbbit be is szoktam írni neki.
p
-
lenox
veterán
válasz concret_hp #54622 üzenetére
Ez egyfajta hobbi. Infos-e vagy? Mindenkinek van asztali, van 2 noti, egy mozis, meg par jatszos, szoval semmi extra. De nem mennek amugy egyszerre, csak nagyon ritkan, egy van csak allandoan bekapcsolva.
-
FehérHolló
veterán
ostoba oroszok
Skynet is real. It's called Google.
-
Tim82
félisten
válasz csapos2 #54628 üzenetére
Nem tudod véletlenül, hogy mi van a nyúlon túl? Meg hogy mennyire mély a nyúl ürege?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
BlacKSouL
addikt
Van-e olyan ingyenesen használható hangszerkesztő program, amivel egy régi kazettás hangfelvételt legalább egy kicsit fel lehet javítani, majd elmenteni lejátszható formátumban? W7-re, ha 64 bites, az se baj.
A win saját "hangrögzítő"-jét kicsit puritánnak találtam ehhezAláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
válasz FehérHolló #54636 üzenetére
Izé, célszoftver kéne, amivel az alaplap vonalbemenetén keresztül Hangrögzítővel WMA formátumban rögzített fájlt meg tudom annyira szűrni csak, hogy ne legyen annyira recsegős/sistergős/stb, de ne is tűnjön el a hangsáv értékesebb fele is.
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
-
neduddki
nagyúr
válasz BlacKSouL #54635 üzenetére
HI!
audacity
udv
neduddki
mod: VakVarnyu: en az ures reszek zjat felhasnalva szurtem vel ekulomboz hanegrovle meglepoen jo eredmennyel, de tegyuk hozza az nem alalapi csoda volt hanem mx300 ha jol emlexem
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
félisten
válasz FehérHolló #54638 üzenetére
Kazettahoz, nem tul jo deckhez boven eleg szerintem.
while (!sleep) sheep++;
-
FehérHolló
veterán
össze-vissza belepakolja az alaptartományba (értsd: ablakba) a magasabb frekvenciás zajokat, ráadásul elég pocsék felbontással.
de egyébként első próba audacity, 40 Hz-es törésponti frekvenciájú másodfokú felüláteresztő szűrő, utána 4000 Hz-re ugyanez aluláteresztővel, azt see what happens.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
neduddki
nagyúr
válasz FehérHolló #54640 üzenetére
HI!
sot eyszwr fulre csialtma riaa konvertert meglepoen hasznlhato lett az is:- ))) me kideru;t van benne csak asmhun kerestem
udv
neduddki
-
félisten
válasz FehérHolló #54642 üzenetére
Ebben tok igazad van, ezer' mondtam, hogy 'nem tul jo deckhez'. Mert ha nem egy AZ-7 van elotte, akkor ugyis mindegy, ketkazisrol digizni jo a kettoezer forintos hangkartya is.
Garbage in, garbage out.
while (!sleep) sheep++;
-
BlacKSouL
addikt
Nnna, köszi mindenkinek a segítséget, úgy tűnik minden feltelepült hozzá ami kellett, mindent sikerült úgy összelőni ahogy lehetett, a felül/alul áteresztők használatával nem érzékeltem értékelhető változást, viszont valóban, a "csend" alatti zajmintát kiszűrve, majd picit az egészet erősítve végülis fogyasztható lett.
Egyébként eleve is egy nagyon szűk spektrumú alapból indultunk ki, majd ha több időm lesz, és nem lezs ilyen késő, akkor még szöszölök vele, aztán meglátjuk. Persze ez is olyan, mint a fotó. A kiégett részt hiába pöckölgeti az ember, vagyis ami nincs, azt nem teszi oda semmi.[ Szerkesztve ]
-
EQMontoya
veterán
válasz FehérHolló #54642 üzenetére
40Hz és 4000Hz között? Az fincso lesz...
Értem én a logikát abban, amit mondasz, de a végeredmény mérsékelten fog zenére emlékeztetni. Kb. mint nagyanyám békeidőkbeli rádióján, a határmenti, hegyivédéki területek vételi adottságaival fűszerezett Kossuth rádió...Same rules apply!
-
BlacKSouL
addikt
Egyébként ez volt az eredetié
-
FehérHolló
veterán
-
BlacKSouL
addikt
válasz FehérHolló #54649 üzenetére
Egy kézikamerás videófelvétel hangsávja lett feltételezem sima kétkazettás magnóval felvéve audió kazettára, az lett átmásolva egy másikra, és ez állt rendelkezésemre, mindezt úgy, hogy a kazetta életkora kb. a 90-es évek eleje, a felvétel/másolás pedig úgy '97 környékén történt, tehát az azóta ideérkezett napszéltevékenység hatásait is magán viseli.
Tehát igen, nem egy audiológiai élmény, de arra teljesen megfelel, amire szánom, a dallamot megmenti az utókornak digitális formában, és esetleg ez alapján reprodukálni lehet élőben hangszerekkel, és azt rögzíteni ismét immár digitálisan pl.
mod: egyébként, ha kíváncsi vagy, át tudom küldeni(valahova), de molyolni csak akkor próbálj vele, ha nagyon unatkozol, mert ez a jelenlegi állapot bőven elég arra amire szánom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest