- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Realme is elhagyja Németországot
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme és Rolex kollaboráció a láthatáron
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Nekem is VoDaFoNe ugrott be elsőnek,mintha arrafelé élne jelenleg..
-
Bjørgersson
félisten
Nekem van.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
NoLF
veterán
De bolond vagyok, hat persze. Na majd rakerdezek nala
Kovy: ha nem jon ossze, irok neked csak par tanacs kellene, lehet kiugrom a sorfesztivalra es elfer egyket jo tipp a varossal kapcsolatban.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Bjørgersson
félisten
Jójó, csak nyugodtan.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
félisten
Nabazz, FB megvette az Oculus VR-t.
while (!sleep) sheep++;
-
concret_hp
addikt
[link] országimázs videó...
el nem tudom képzelni milyen lehet az az istálló egy augusztusi délután, még csak 1x vettem igénybe mióta ott van, akkor is hajnalban, de az sem volt felemelő élmény
úgy egyébként mi a lóf@sz értelme van, hogy a pusztán kell sorbaállni? én azt hittem ez valami ideiglenes megoldás vagy nem is tudom.[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
bobsys
veterán
válasz concret_hp #54909 üzenetére
idegesitoen beszel a csavo
ugy latszik erre van piaci igeny, a felenel olcsobb legyen a repulojegy es akkor ezt kapod, de ertelmet nem latom, miert nem lehet a becsekkolast elintezni a terminalon es akkor csak ki kell setalni nem kell a fem bodean megint egy fel orat varakozni
Ausztraliaban is repultem ugy, hogy nem alltak be a jetwayre, mert nem is volt es ki kellett setalni, de nem volt feluton meg egy fel oras megallas.Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
leslieke
Jómunkásember
Ez még most is van?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz concret_hp #54912 üzenetére
Októberben nem volt ilyen, amikor a Ryanair repültem. Júniusban se legyen.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
nagyúr
nem tudom lejátszani, mi ez?
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Viszlát
addikt
válasz leslieke #54911 üzenetére
Van.
A buszos megoldas is eleg gaz tud lenni, van, hogy kivisz, de a repulo meg nem all keszen az utasfogadasra es olyankor a buszon kell varakozni, amiben persze nincs legkondi. Igy aztan vegul fel oras kesessel indul, mire eletet lehellnek azokba akik nem birtak a levegotlen, 50 fokos buszban a kikepzest...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
-
bobsys
veterán
válasz Viszlát #54920 üzenetére
Alap, hogy $200-$250/orat szamlaz ki a ceg az ugyfelnek minden ledolgozott oram utan aminek persze en csak a toredeket latom. Par evig elvagyok itt es utanna meglatom, vagy ceget valtok vagy elmegyek contractornak olyan oradijjal, hogy csak 10 honapot kelljen dolgoznom. Ehhez valoszinuleg koltoznunk kell, mert del Florida nem egy IT kozpont
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
FehérHolló
veterán
válasz bobsys #54921 üzenetére
Szerintem teljesen normális, hogy csak a töredékét látod bruttóban. Valamiből üzemeltetni kell az infrastruktúrát (inkluzíve HR, QA, satöbbi) és a napidíjat, meg a tulajdonosi haszon sem a fán nő.
Ha a töredék 15% alatt van, akkor azért gáz van. Egyéb esetben ha nem tetszik, alapíts saját céget.[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
félisten
válasz FehérHolló #54923 üzenetére
Angliaban a cegen keresztul kontraktorkodo emberek olyan 400 font koruli napidijat kaptak, a ceg meg kb. 800-at szamlazott utanuk, ha jol emlekszem.
while (!sleep) sheep++;
-
bobsys
veterán
válasz FehérHolló #54923 üzenetére
Felrertesek elkerulese vegett, egyaltalan nem panaszkodom, tisztaban vagyok vele, hogy sok mast is ebbol fizetnek.
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
Viszlát
addikt
válasz bobsys #54921 üzenetére
Hja, nekem is a contractor tema volt a hosszutavu tervem, itt 5-700 korul mozog a napidij (8 ora).
Hollo: igazad van, de tegyuk hozza, hogy ezeket a dolgokat nem csak ebbol fizetik, eleve megveszed a hardvert, aztan software licensing, standby fee es tarsaik. A dolog ott kezd kisse erdekesse valni, hogy kikotik mihez nyulhatunk mi hozza es mihez csak ok, majd beletesznek a szerzodesbe egy olyan kitetelt, hogy az oradij egy dolog, de kiszallas eseten minimum 3 orat ki kell pengetni. Es akkor jon egy szitu, amikor a 10 percre dolgozo mernok kiszall elvegezni egy 3 perces munkat es ezert 1335 + afat tesz zsebre a cege, mig a mernoknek csak egy oranyi kiszallast fizetnek ki, mindossze 35 font ertekben (ami alkalmazottkent igen jo ber, csak viszonyitva rohejes).
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
FehérHolló
veterán
válasz Viszlát #54926 üzenetére
De a kiszálláshoz megint kell üzemanyag, ótó, egyéb költségek (pályamatrica). Bőven elképzelhető, hogy 3 óra alatti összegért nem éri meg kiküldeni az egységsupportot.
Legalább az ügyfél is átgondolja, hogy egy 10 perces meló nem biztos, hogy megéri a helyszíni support árát. Így nem fogják minden baromságért kihívni.Skynet is real. It's called Google.
-
Viszlát
addikt
válasz FehérHolló #54927 üzenetére
Nem olvastal figyelmesen.
-
bobsys
veterán
válasz FehérHolló #54929 üzenetére
szerk: asszem beneztem
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
An atheist, a Christian and a Jew walk into a bar..
And they had a great time.. because they are not assholes.Of course they have not invited their Muslim friend..
Because they know he does not drink alcohol and they respect his lifestyle decision.Made my day. Nem azért, mert vicces, hanem mert sok dologra viszonylag tömören rávilágít. (Bocs, hogy angol, de fordítás nélkül jobban átjön.)
-
Viszlát
addikt
válasz FehérHolló #54929 üzenetére
Ahogy irtam, olyan szolgaltatasi felteteleket szabtak, hogy a felhozott peldaban az ugyfelnek nincs lehetosege merlegelni a mernok kihivasat. Egyszeruen nincs mas lehetoseg a jelenlegi feltetelek mellett. Igy a masodik bekezdesed teljesen okafogyott.
Es rohadjon meg a vodafone meg a mobilinternet is.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
ha esetleg elmennék szavazni megtehetem itt bp-n? ideiglenes bejelentett lakcímem van.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
föccer
nagyúr
válasz bandus #54933 üzenetére
Úgy emlékszem a helyi jegyzőnél kell kérned a listába vételt.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
FehérHolló
veterán
válasz bandus #54933 üzenetére
Én Bécsből szavazok a lakcímem szerinti egyénire is. Tessék tájékozódni a lehetőségekről.
Online felület is van mindenhez.Viszlát: Alapban egy általános témáról van/volt szó, nem egy egyedi esetről. Ettől függetlenül még figyelmes olvasás után sem volt egyértelmű számomra, hogy a szolgáltató oldal arra kötelez titeket, hogy hülyeségek miatt kihívjátok a supportot. ÉKE.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz FehérHolló #54935 üzenetére
Könnyen vagy ott, ahol van konzulátus. Én választhatnék a Mo-i lakhelyem, és Berlin, vagy München között, mindkettő ide vagy 4-500 km. Nem mintha lenne kire szavaznom, de akkor is, az elv azért jól látható, gondolom.
Na meg persze érdekes lenne, ha Londonban ha nem is minden ott (vagy Angliában) tartózkodó, de akár pártízezer magyar megpróbálna szavazni. Hamar összeomlana a rendszer, gondolom. Tehát elvi lehetőség van, de vicces (nem az), hogy direkt úgy van kitalálva, hogy fizikailag nem biztosítható a (magyarországi lakcímmel rendelkező) külföldi magyarok szavaztatása.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
bobsys
veterán
Kotelezo a TBC elleni oltas Magyarorszagon?
-
-
bobsys
veterán
válasz FehérHolló #54938 üzenetére
koszi, akkor mondanom kell holnap a dokinak, megyek TBC tesztre
-
neduddki
nagyúr
HI!
na kedz hasonlitnai a windoza linmuxra 40 oercet birt:- )))
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
bobsys
veterán
Kocsi akkumulatorom meghalt. Felhoztam toltore raktam, tolto kiirta, hogy rendben feltoltve. 2 napot meg allt aztan most levittem de nem inditja be a kocsit. Kozponti zarat nyitja, de a muszerfal halvanyan pislakol. Nemtudom mennyi folyadek van benne es egyaltalan segitene-e rajta ha utantoltenem ha alacsony a szint? Vagy kuka es mnejek el vegyek egy ujat?
[ Szerkesztve ]
-
bobsys
veterán
válasz neduddki #54946 üzenetére
pedig most tel volt, nem is ment a homerseklet 27 celsius fok fole
Egyebkent mit javasoltok, mert a kocsi csak kb havonta lesz beinditva par honapig. Vegyem ki az akkumulatort es hozzam fel a lakasba ahol legalabb a nap nem eri? (a kocsi kinn all a napon)[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz szőröscica #54949 üzenetére
HI!
az enyem 9 eves volt mikor a tudatlansagom kinyoirta, kb hasonlo isoznyban
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest