Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimpo
senior tag
Az Asus sosem volt olcsó.
Tandem OLED, plusz első "720 Hz" még ha csak egy mód az egész... A valóságban meg 540 Hz.
Szóval simán lesz 350+ ezer, már csak azért is, mert a korábbi 480+ Hz -esek sem olcsóbbak a gyártón belül.

Mindenesetre kár váltani 480 Hz-ről, főleg ha az ár-érték arányt is nézzük.
Egy héttel ezelőtt... 
Akinek kell vegye.

Az Oled az Oled, a 480 Hz meg majdnem 540...
14 percig hallható a lényeg. 
-
HEAHEA
aktív tag
Az a jó, ha van miből választani. majd kiforrja magát.
Számomra az oled az most nagyon adja. Személy szerint nem váltanék vissza 21:9-nél kisebb képarányra. Ez a 32:9 most még jobb. Játszottam egy kicsit Bf-et, meg Forza 5-öt. Szinte "körbe ölel" a látvány. A kisebb képarány már nem olyan élményt adna számomra. -
HEAHEA
aktív tag
Szervusz!
Én is szemezgettem ezzel a típussal. Bele lehet zavarodni annyi fajtája van.. Én ezzel szemezgettem: [Samsung Odyssey S49CG934SU] 240 Hz-es, okos funkciók nélkül.
Aztán képbejött a Philips. AnonimInc. Balázs videóját is megnéztem róla. Az i-re a pontot az Alzás akció tette. Nem tudom lesz-e a tényleges BF-kor ilyen, vagy jobb akció.
"Tud valaki olyat mondani erről a monitorról ami miatt nem szabad venni egy ilyet?
"
32:9-es képarány. Amikor az ilyen monitrokról olvastam eléggé megosztóan nyilatkoztak róla.
Az első monitorjaim 4.3-asok voltak. A 16:9-es képarány kimaradt, a 21:9-et léptem meg. Van egy 29"-os, meg egy 34"-os 2560x1080-as 75Hz-es IPS-es LG-m.
Most ez a Philips, amit korábban mutattam egy nagy váltás számomra: oled, 32:9, 240 Hz. Utóbbit igazán ki sem tudom használni (még).
Játék volt a fő szempont számomra, na meg a képfrissítés növelés. A képarány is megtetszett, próba cseresznye. Forza 5, F. C. Primal, Division-ök, csak pár példa.
#2996blountex: Kb.70 cm-re ülök a monitortól. Van benne egy minimális szem-nyak torna, de ez tervezett. Na meg egyénfüggő kinek mi az ideális nézési távolság , valamint mi az, ami elrendezés szempontjábból megvalósítható. Tervben van egy monitorkar a talp majdnem elfoglalja az asztal felét.
Ha van még kérdés szívesen válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Most már tényleg itt az Ítéletnap, premier előzetesen a Terminator 2D: NO FATE
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pánik a memóriapiacon
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- PlayStation 5 Pro /// Boltból, Számlával és 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

14 percig hallható a lényeg. 
"
Skynet258