- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- One mobilszolgáltatások
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Különben mit vártok. Nem tűnt fel hogy most vagyok nyaralni?
Péntektől majd újra 35 fokok lesznek szeptember végéig...Idén 2 hét alatt annyi esőt láttam itt Isztrián, amennyit 18 év alatt összesen se. Nemcsak a létező összes égtáj irányából jött eső vagy vihar, de kb a 360 fok mindegyikéből. Teljesen mindegy hogy mediterrán ciklon vagy jeges sarkvidéki eredetű, vagy szárazföldi, sirokkó hozta vagy bura, kicsit mozdult a levegő azonnal szakadt az özönvíz. Volt vagy 4-5 meleg nap is (értsd, láttuk a napot), 28 fok, 78% pára, de nagyjából ennyi.
Tudom, délebbre kell menni. De ha Zadartól délebbre megyek akkor 49 fok van hónapokig, ha északra akkor meg sarkvidéki ősz. Balatont azért adtuk fel mert 10-14 napban volt hogy 2 nap se volt 20 fok fölött júliusban vagy augusztusban. Ellenben özönvíz. Lassan a földrészt is el kell hagyni, ha nyáron napot akar látni az ember. De a végtelen homokdűne partokat meg nem szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 26
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest