Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Nagyon öreg vagy már, az a helyzet.
szerintem nyugodtan klikkelj rá, tőlem van, biztonságos. még az is lehet, hogy bejelentkezés nélkül is engedi elolvasni...Amúgy ez a diétás magyar múzsa kb. a legjobb dolog az elmúlt 3-4-5 évben, ami a magyar interneten történt. 6-8 értelmiségi, hobbiból értelmes cikkeket ír, körbejárva egy-egy aktuális közéleti témát.
Már az ars poeticájuk / impresszumuk is tetszene Neked:
"Én nem politizálok " - Ha nem politizálsz, mások fognak helyetted. Az ország a tiéd, ha nem jó, te rontottad el. A Diétás Magyar Múzsát olyanok írják, akiknek tele van a hócipője (töke, puttonya) azzal, hogy egy fél ország "nem politizál" vagy "nincs véleménye" vagy "inkább nem szól bele" Meg persze unjuk, hogy ha megszólal valaki, akkor azonnal megkapja, hogy szélsőbalos sorosista áruló. Magyarok vagyunk, szeretjük a hazánkat, a nyelvünket, a magyar tájakat, a magyar kultúrát. Lassan beleöregszünk abba, hogy konzervatívok legyünk. Olyan országot akarunk, ahol nem Schmidt Mária és Tarlós István a konzervatív és nem Gyurcsány Ferenc a szociáldemokrata. Nem nagy dolog, de valahol hozzá kell kezdeni. -
válasz
parandroid
üzenetére
Diétás Magyar Múzsa 'fedőnevű' valaki.
> Szerintem az mindennek az alja, ha közéleti (?) író (?) kizárólagosan egy szoc média platformon publikál.
En is szívesebben olvasnam máshol, de valószínűleg inkább nem olvasnam, mert a social media platformokon kívül hol van esélye bárkinek elindítani egy 'saját' felületet, ha total hobbiból csinálja? (Legalábbis az elején.) Index blogra írjon? Vagy hova?
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Raspberry Pi
- Lexus, Toyota topik
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- iOS alkalmazások
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- További aktív témák...
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
szerintem nyugodtan klikkelj rá, tőlem van, biztonságos. még az is lehet, hogy bejelentkezés nélkül is engedi elolvasni...