Hirdetés
- Google Pixel topik
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 17 - alap
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Nagyon öreg vagy már, az a helyzet.
szerintem nyugodtan klikkelj rá, tőlem van, biztonságos. még az is lehet, hogy bejelentkezés nélkül is engedi elolvasni...Amúgy ez a diétás magyar múzsa kb. a legjobb dolog az elmúlt 3-4-5 évben, ami a magyar interneten történt. 6-8 értelmiségi, hobbiból értelmes cikkeket ír, körbejárva egy-egy aktuális közéleti témát.
Már az ars poeticájuk / impresszumuk is tetszene Neked:
"Én nem politizálok " - Ha nem politizálsz, mások fognak helyetted. Az ország a tiéd, ha nem jó, te rontottad el. A Diétás Magyar Múzsát olyanok írják, akiknek tele van a hócipője (töke, puttonya) azzal, hogy egy fél ország "nem politizál" vagy "nincs véleménye" vagy "inkább nem szól bele" Meg persze unjuk, hogy ha megszólal valaki, akkor azonnal megkapja, hogy szélsőbalos sorosista áruló. Magyarok vagyunk, szeretjük a hazánkat, a nyelvünket, a magyar tájakat, a magyar kultúrát. Lassan beleöregszünk abba, hogy konzervatívok legyünk. Olyan országot akarunk, ahol nem Schmidt Mária és Tarlós István a konzervatív és nem Gyurcsány Ferenc a szociáldemokrata. Nem nagy dolog, de valahol hozzá kell kezdeni. -
válasz
parandroid
üzenetére
Diétás Magyar Múzsa 'fedőnevű' valaki.
> Szerintem az mindennek az alja, ha közéleti (?) író (?) kizárólagosan egy szoc média platformon publikál.
En is szívesebben olvasnam máshol, de valószínűleg inkább nem olvasnam, mert a social media platformokon kívül hol van esélye bárkinek elindítani egy 'saját' felületet, ha total hobbiból csinálja? (Legalábbis az elején.) Index blogra írjon? Vagy hova?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 14 128GB kék / 12 hó jótállás
- HP 255 G8 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - ÚJ AKKU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szerintem nyugodtan klikkelj rá, tőlem van, biztonságos. még az is lehet, hogy bejelentkezés nélkül is engedi elolvasni...