Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
köszi, nyilván sokat nem gondolkodtam, csak mentem. utána néztem csak, hogy két akkora kerítést átugrottam közben, amit alapállapotban nem biztos, hogy megpróbáltam volna, de nem is emlékeztem rá, hogy ott vannak, amikor elidnult bennem az adrenalin.
egy hangos üvöltést hallottam csak, és egy ideig csak néztem hogy mit fekszik az ember a földön, mert az üvöltés leginkább egy kutyavonyításhoz hasonlított - első ránézésre azt hittem, hogy egy részeg hajléktalan leesett a padról, és ráesett a kislány kutyájára, és az vonyít... aztán az ember elkezdett remegni, na akkor elindultak a rugóim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li O11 Dynamic ház + 5 UNI FAN SL120 V2 ventilátor ELADÓ
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- DJI Goggles 2 FPV drón szemüveg
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Makulátlan Dell14",core i5,8-32GB DDR4,MAGYAR Vil.bill,256-512GB SSD,jó akku,W11
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)- AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest