Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Én abban hiszek, hogy a mértéktelen, és az egyoldalú táplálkozás az, ami egészségtelen. Nem hagynám el teljesen a húst, de az utóbbi pár évben sokkal több minden mást eszek: zöldeket, halat, sajtot. Amúgy is szinte csak csirkét eszünk már, max marhát, ha valami darált húsos cucc van. Amit igyekszem elhagyni, az a péksütemények, és a krumpli, de ezeket sem akarom teljesen kizárni, csak előbbiből rengeteg magos változatot, fehér liszt, és cukor nélkül, utóbbit nagyon ritkán, és olyankor is inkább édesburgonyát. Ja, meg sütikkel kell nagyon vigyázni, azok rohadékok. Kilóra kb érettségi környékén voltam utoljára ennyi, vagy még előtte, csak akkoriban esélyem sem lett volna lefutni egy maratont.

Amúgy tudom, hogy buzis, de sörből is csak alkoholmentest iszok, alkoholt bármilyen formában szinte egyáltalán nem, kb évente 3-4 alkalommal egy-egy kis adagot.De ma pl ‘csalónap’ van, főztem egy kis tésztát a csicseriborsós raguhoz. Minap bontottunk végre egy bort, asszem, abból is megengedek magamnak megint egy pohárral.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest