- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- iPhone topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Én kérek elnézést, hogy szoktam az origón, indexen tudományos, technikai rovatokat olvasgatni.
És ott jobb-bal oldalon az ajánlókban is van sok cím. Bár az XY tököm tudja hol épp bikinis fotókat posztolt az instán jellegű "hírek" már nekem is kiesnek, fasse tudja ki az a Luxus Kva meg Hódi Pamela. De LL Juniort tuti ismered te is, 90-es évek, Fekete Vonat. Szar volt, mint a fos, de 97-98 környékén a csapból is az folyt. Szólóban valami tévéműsrban valamikor a 2000-es évek elején láttam utoljára, volt egy fergetegesen rossz száma egy elképesztően rossz klippel, emlékszem, fősulin valahonnan jöttünk vissza az albérletbe némi nem kimondottan craft minőségű serital elfogyasztása után, és csak zajnak nyomtuk be a tévét, de egyből felkaptuk rá a fejünket, annyira rossz volt. 
De nem konkrétan rád gondoltam hogy veled is szembe jön, csak tényleg nagyon nyomják ezeket a híreket úgy általában, és a barma még nyilatkozik is. Csóri gyerek még ki sem hűlt a kocsi alatt, de már médiaszemélyiséget csinált belőle a kedves családja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Opel topik
- PlayStation 5
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam topic
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És ott jobb-bal oldalon az ajánlókban is van sok cím. Bár az XY tököm tudja hol épp bikinis fotókat posztolt az instán jellegű "hírek" már nekem is kiesnek, fasse tudja ki az a Luxus Kva meg Hódi Pamela. De LL Juniort tuti ismered te is, 90-es évek, Fekete Vonat. Szar volt, mint a fos, de 97-98 környékén a csapból is az folyt. Szólóban valami tévéműsrban valamikor a 2000-es évek elején láttam utoljára, volt egy fergetegesen rossz száma egy elképesztően rossz klippel, emlékszem, fősulin valahonnan jöttünk vissza az albérletbe némi nem kimondottan craft minőségű serital elfogyasztása után, és csak zajnak nyomtuk be a tévét, de egyből felkaptuk rá a fejünket, annyira rossz volt.