- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
gaborbol
üzenetére
Is. Amiatt is. Egyelőre a skótok szimpatikusak, helyben van, EU-ban akarnak maradni, plusz később az iskola is ingyenes( egyetem pl) , ha ott élünk .
Másrészt viszont mindkét gyerek imádja a magyaros ételeket, meg mi is( bár nekem a nemet sonkák , szalámik amik bejönnek ) . Poridge? Ugyan már ! De ez a kisebbik rész . A nagyobb a szociális háló . Hamarosan búcsút mondhatunk itt a családi pótléknak, az állami nyugdíj később ehenhalásra elég. Egészségügyi ellátás szintén jobb innét kissé keletre.Londonból tuti megyünk , max a lakást tartjuk meg
Unokatestvérét kb 10 éve Németországban orvos, de ő mindig a nyugati részen mozgott, és hiába beszéli már jó húsz éve felsőfokon a németet, egyszerűen úgy érzi nehezen fogadnak be külföldit , akármennyire is jól beszéli a nyelvüket. Tan neg az angoloknál is ridegebbek.
Amigy tok sok ismerős mondja itt , hogy jó jó meg minden de valami hiányzik. Ezt én is érzem, de én ezt az érzést már 6 éves korom óta érzem. Lehet mondani gyokertelensegnek is, de az az otthon érzés, hogy oda tartozol , ismered a szűkebb környezeted, szereted az adott várost , otthon vagy. Nekem ezt se Jaszalsoszentgyorgy, se Budapest , se London nem tudta megadni. Csak anno Jászberény , de akkor meg nagyon kicsi voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen - 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Ezüst - 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín - 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Eladó Apple iPhone 14 128GB kék / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Precision 3620 Tower Workstation, E3-1245 v5,16GB DDR4,256GB M2 SSD,M2000 VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest