Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Oke, de ha szivesseget tesz, akkor ott celszeru elore kozolni a felteteleket. Ha megkersz, hogy segitsek lefesteni feherre a hazad falat, es igent mondok, akkor altalanos esetben ezt nem kotom feltetelekhez. Ha harom honap mulva az egeszet atfested pirosra, es tok feleslegesen festettuk le feherre, akkor nem fogok megsertodni, mondvan hogy feleslegesen segitettem.
Szoval lehetett volna azt mondani, hogy pl. itt egy gep, vagy fizessetek erte X-et, vagy fizessetek erte 2/3-ad X-et es legyszi ha nem kell, nekem adjatok el, vagy ne fizessetek erte, de legyszi adjatok vissza, ha mar nem kell.
Jelen esetben nem volt kikotes arra nezve, hogy milyen feltetelekkel adja a gepet. Abszolut ertheto emberi dolog, ha nem esik neki jol, hogy ezek utan eladjak, de akkor azt kell kommunikalni (es nem pedig azt, hogy pl. ok valamiert felelosseggel tartoznak). Lehet azt mondani, hogy bocs, rosszul esett mert nem pont igy gondoltam, stb., de szamonkerni - szerintem - nem jogos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Torrent meghívó kunyeráló
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi