Hirdetés
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Oke, de ha szivesseget tesz, akkor ott celszeru elore kozolni a felteteleket. Ha megkersz, hogy segitsek lefesteni feherre a hazad falat, es igent mondok, akkor altalanos esetben ezt nem kotom feltetelekhez. Ha harom honap mulva az egeszet atfested pirosra, es tok feleslegesen festettuk le feherre, akkor nem fogok megsertodni, mondvan hogy feleslegesen segitettem.
Szoval lehetett volna azt mondani, hogy pl. itt egy gep, vagy fizessetek erte X-et, vagy fizessetek erte 2/3-ad X-et es legyszi ha nem kell, nekem adjatok el, vagy ne fizessetek erte, de legyszi adjatok vissza, ha mar nem kell.
Jelen esetben nem volt kikotes arra nezve, hogy milyen feltetelekkel adja a gepet. Abszolut ertheto emberi dolog, ha nem esik neki jol, hogy ezek utan eladjak, de akkor azt kell kommunikalni (es nem pedig azt, hogy pl. ok valamiert felelosseggel tartoznak). Lehet azt mondani, hogy bocs, rosszul esett mert nem pont igy gondoltam, stb., de szamonkerni - szerintem - nem jogos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Legion 5 - 15.1"WQXGA OLED 165Hz - Ryzen 7 260 - 24GB - 1TB - RTX 5060 - 3 év gari - HUN
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest