Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, csak rávettem magam, és átkonfigoltam a rendszert, beüzemeltem a régi 1043-ast újra. Még firmware-t is frissítettem rajta, mert 2010-es volt.
Megdöbbentő amúgy érzetre, hogy már ez is mennyivel jobb, mint a UPC-s csodabox, lehet, hogy papíron lassabb, de minden egyből történik, amint klikkelsz. A UPC-s csodával mindig várni kellett egy picit. És mit ad isten, a jele is erősebb egy 10-15 decibellel a hátsó szobákban, ahol eddig 10-15 Mbit-et mértem, néha pedig be se jött a wifi. Ennyit számít a külső antenna.
Ja igen, és FW-frissítés után picit javultak a sebességtesztek is (wifin 74-ről 79-re, vezetékesen 145-ről 153-ra).
Nade a teszt.
LAN-on 150 fölött állt meg, wifi-n picit 80 alatt (a penelban sose ment 55 fölé, de inkább 40 volt)
Winner, jöhetsz érte, ha kell..!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Futás, futópályák
- Hobby rádiós topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fotók, videók mobillal
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 12.15.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest