Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Hát kiajánlottam 40 tonna vasat, kiszámláztam legalább ugyanennyit, feltöltöttem és kipucoltam a kávégépet, megcsináltam a reggelit, most azt szopogatom és közben eszembejutott ez a régóta foglalkoztató kérdés.
Namost kiemelném azt, hogy "Havernak meg van egy régebbi Samsung töltője (szerintem 2,1A-es), és annak a kábelével 1560 mA-el tölti magát a telefon." Mármint a Nexusom. Vagyis az a kombináció adja a leggyorsabb töltést. Lehet hogy nem gyorstöltés, de a többi vázolt sebesséhez képest gyorsabb. És ez lenne a cél. A céges LG Leon az bármivel is csak 400-450-el tölt, szóval annak a kis akksijával is kell minimum 3,5-4 óra míg felküzdi magát, ehhez képest a nagyobb Nexus 12%-ról 100-ra 1 óra 10 perc.
A téli "sportokat" tegnap letudtam, buszt háromszor sepertem, céges bejárót kétszer, garázsnál egyszer, tankoltam 71 litert, megint sepertem, aztán kimartam a fél köbméter havat ami a szélvédő és a motorháztető között a légbeszívó nyílásra telepedett, és ezt ma már nem szeretném. Tegnap se szerettem volna. Amúgy a gyárudvar teljesen havas, nem motivál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung kuponkunyeráló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 11. nap: SKALD: Against the Black Priory
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Apple iPhone 11 64GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest