- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Egyszerre startol a legjobb kameratelefon Kínában és Európában
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
gaborbol
üzenetére
Nem voltak adatok. Szóbeli kérdés volt. Arra voltak gondolom kíváncsiak , mit kezdek egy ilyen esetben. Se a prioritasa, sem a gombok típusa nem volt meghatározva.
Illetve milyen stateket definialok.Jah, van munkahelyem, kapok fizetést , csak stabilan tönkretesz a hely. 3-4 hó alatt úgy, hogy ketten dolgozunk a projekten csak akkor lehet valami erdemlegest alkotni, ha tudjuk mit szeretnénk elérni, ha szakmailag es emberileg is egy irányba tartunk. Úgy, hogy random lelovik a projekteket, kihuzzak a talajt a lábunk alól, úgy nem lehet jól és futureproofan dolgozni.
Konkrétan egy hónapja leállt ez a projekt, azt csinálunk , amit akarunk. Én próbálom az eddigi rendszert stabilla tenni, mert abból is tanulok, és most van idő hibazni es a legjobb megoldást megtalálni, mert hogy is mondjam, ez a projekt nem igazán lett jól megtervezve anno.Nem basztatnak, ez tény es való, de nem tudom, te mit szólnak, ha egyik nap enterprise rendszert hegesztenel, 3 hónap múlva meg linuxot, majd megint egy másik rendszert. Felőröl idegileg, hogy ne vagyok fogva a melyvizbe, és nem látom hol a part, úszni meg nem igazán tudok, és nincs se egy mentőöv, se egy hajó a környéken. Egyedüli dolog, amiben remenykedhetek, hogy eddig még mindig fennmatadtam a víz felszínén.
A másik problémám pedig a betegségemből fakad, demencias tüneteim vannak, nagyon hamar elfelejtek dolgokat. Pajzsmirigy alulmukodes velejárója. Így kb amit tanultam is, vagy tapasztalatom nem zsebbol azonnal elohuzhato tudás, hanem vissza kell razodnom, ha épp azon a területen dolgozom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Xbox Series X|S
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Revolut
- LEGO klub
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Fortinet FortiGate 100E - Tűzfal
- Ruckus ZoneFlex 7363 - Access point - hozzáférési pont - Több db
- 2TB - 2,5" SAS - HDD - HP MM2000JEFRC 2Tb HDD - új dobozos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest