- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- One mobilszolgáltatások
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
gaborbol
üzenetére
Nem voltak adatok. Szóbeli kérdés volt. Arra voltak gondolom kíváncsiak , mit kezdek egy ilyen esetben. Se a prioritasa, sem a gombok típusa nem volt meghatározva.
Illetve milyen stateket definialok.Jah, van munkahelyem, kapok fizetést , csak stabilan tönkretesz a hely. 3-4 hó alatt úgy, hogy ketten dolgozunk a projekten csak akkor lehet valami erdemlegest alkotni, ha tudjuk mit szeretnénk elérni, ha szakmailag es emberileg is egy irányba tartunk. Úgy, hogy random lelovik a projekteket, kihuzzak a talajt a lábunk alól, úgy nem lehet jól és futureproofan dolgozni.
Konkrétan egy hónapja leállt ez a projekt, azt csinálunk , amit akarunk. Én próbálom az eddigi rendszert stabilla tenni, mert abból is tanulok, és most van idő hibazni es a legjobb megoldást megtalálni, mert hogy is mondjam, ez a projekt nem igazán lett jól megtervezve anno.Nem basztatnak, ez tény es való, de nem tudom, te mit szólnak, ha egyik nap enterprise rendszert hegesztenel, 3 hónap múlva meg linuxot, majd megint egy másik rendszert. Felőröl idegileg, hogy ne vagyok fogva a melyvizbe, és nem látom hol a part, úszni meg nem igazán tudok, és nincs se egy mentőöv, se egy hajó a környéken. Egyedüli dolog, amiben remenykedhetek, hogy eddig még mindig fennmatadtam a víz felszínén.
A másik problémám pedig a betegségemből fakad, demencias tüneteim vannak, nagyon hamar elfelejtek dolgokat. Pajzsmirigy alulmukodes velejárója. Így kb amit tanultam is, vagy tapasztalatom nem zsebbol azonnal elohuzhato tudás, hanem vissza kell razodnom, ha épp azon a területen dolgozom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest