Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Picit? Mentünk volna a görögre 5-en, 4 különböző városból. 3 embert veszítettünk el emiatt a regisztrációs lófaszoskodós szarral, és nálam is rohadtul rezeg a léc, végülis csak 45 percet basztam el rá, hogy feltölthető fényképet keresgéljek, mentegessek, meg igazolványt szkennelgessek, meg adatokat írogassak, mert az átvevő helyen amit megjelöltem, természetesen nem lehet fényképezni, fénymásolni, kártyát készíteni, és ez még csak a technikai faszoskodás, nem beszélve arról, hogy de jó, hogy a vizeletvizsgálatom eredményétől a székletmintáig mindent meg kell adni, és a jegyen is szerepelnek a személyes adataim?
És ha én egy társasággal akarok elmenni, akkor egy kártyával egy jegy vásárlása esetén ki és hogyan garantálja, hogy egymás mellett fogunk ülni, állni, ugrálni?? Vagy én az egyik végén, a többi szanaszét a lelátón??
És ha csak egy embernek van ideje megvenni egyszerre mindenki jegyét??
És ha én egyszercsak nem válogatott, hanem klubmeccsre is kimennék, akkor oda megint ki kell váltani egy kártyát? Megint végigbaszakodni magam ezen a sok szaron? Vagy akkor megsemmisítik a sima kártyát? Mert csak egy kártya lehetséges? Vagy MI??
Ja, és ha az átvevőhely csak hétköznap van nyitva és azelőtt bezár, hogy én munkából odaérek, és csak személyesen lehet átvenni!!!??? akkor mi van?
Szóval rohadjon meg aki ezt kitalálta, hámozott chillipaprikát kívánok neki végbélkúp gyanánt aztán addig ütném míg mozog
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Automata kávégépek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest