- Google Pixel topik
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- MWC 2026: Xiaomi termékdömping lesz szombaton, ezek a cuccok érkeznek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
"es a vicc ha nem lenne nalam ID nem adnanak 47 evesen ehhe"
nem, a vicc az, ami itt megy
anno, mikor bejott a dohanyzas ellenes torvennyel, hogy 18 even aluli nem vehet cigarettat, igy 16-17 eves lehettem
bent ulunk haverokkal egy kocsmaban, sorozgetunk, talan tomenyet is ittunk (valoszninu, akkoriban szinte mindent mnegittunk), nem tudom, a lenyeg, hogy alkoholt fogyasztottunk (amit ugyanugy nem adhatnak 18 even alulinak, s az mar elotte is ugy volt)
szoval, egyik kornel kertuk az itokakat, s nekem epp elfogyott a cigim, kertunk egy doboz szofit is
hozza a csaj, teszi le az uvegket/poharakat, ideadja a cigit, majd halkan megjegyzi: "ezt nem itt vettetek"
en meg csak pislogtam, s gondoltam magamban, hogy az nem baj, ha ott rungunk be, de a cigit nem ott vettuk?
erdekes hozzaallas
gondolom mara ez annyit valtozott, hogy ugyanugy nem foglalkoznak a cigaretta arusitasanak tilalmaval sem 18 even aluliak esetebenezzel persze nem azt mondom, hogy ami nalatok van az optimalis (tulzasnak tartom, hogy mig valaki 16-17 evesen mar autot vezethet, amivel nem csak sajat, de masok eleteert is felel valaki, de egy sort csak 21 eves koraban ihat legalisan) - szerintem az sem jo
valahol a ketto kozt kellene lennie idealis esetben a szabalyzasnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- Lenovo Thinkcentre M700 MINI PC, i5-6400T,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)