Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
"es a vicc ha nem lenne nalam ID nem adnanak 47 evesen ehhe"
nem, a vicc az, ami itt megy
anno, mikor bejott a dohanyzas ellenes torvennyel, hogy 18 even aluli nem vehet cigarettat, igy 16-17 eves lehettem
bent ulunk haverokkal egy kocsmaban, sorozgetunk, talan tomenyet is ittunk (valoszninu, akkoriban szinte mindent mnegittunk), nem tudom, a lenyeg, hogy alkoholt fogyasztottunk (amit ugyanugy nem adhatnak 18 even alulinak, s az mar elotte is ugy volt)
szoval, egyik kornel kertuk az itokakat, s nekem epp elfogyott a cigim, kertunk egy doboz szofit is
hozza a csaj, teszi le az uvegket/poharakat, ideadja a cigit, majd halkan megjegyzi: "ezt nem itt vettetek"
en meg csak pislogtam, s gondoltam magamban, hogy az nem baj, ha ott rungunk be, de a cigit nem ott vettuk?
erdekes hozzaallas
gondolom mara ez annyit valtozott, hogy ugyanugy nem foglalkoznak a cigaretta arusitasanak tilalmaval sem 18 even aluliak esetebenezzel persze nem azt mondom, hogy ami nalatok van az optimalis (tulzasnak tartom, hogy mig valaki 16-17 evesen mar autot vezethet, amivel nem csak sajat, de masok eleteert is felel valaki, de egy sort csak 21 eves koraban ihat legalisan) - szerintem az sem jo
valahol a ketto kozt kellene lennie idealis esetben a szabalyzasnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)