Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Másik dolog, tanárnak születni kell. Aki nem bírja, az menjen máshova. De manapság az egyik legkönnyebben elvégezhető szak a tanári, boldog-boldogtalan kijárja, mert ugye egyetem nélkül már nem ember az ember, aztán csodálkozunk mit (nem) tesznek a gyerekeinkkel. Meg különben is, kellenek a tanárok, mert pedagógushiány van, a mennyiség a lényeg. Esküszöm, pont ugyanaz megy, mint a kommunizmusban. Elnézést, van ahol csak szocializmus volt.
Már én is csak hunyorítok, jóccakát és megnyugvást kívánok mindenkinek!
rarri: Kiváncsiságból: Mi ez a Bash-fetis nálad?
Screammm: Tökéletes, ha nem tudod mit érzel, akkor nem szeretted eléggé, pont jó. Szépen elköszönni s mehet mindenki amerre szeretne. Tudom, nem megy ilyen könnyen, de jobb megoldás nincs. Igen, tuskó vagyok.
Aktív témák
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs