Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
PazsitZ
üzenetére
hááát, a dimetil-szulfátot én se szívesen kortyolgatnám, állítólag elmegy tőle az ember hangja is.
én ma is, meg holnap is lencsefőzeléket fogok enni jófajta disznópörkölttel. a töltöttkáposztát most hanyagolom
a brassóit meg nem szeressem. a rakott krumpli finom, csak nem merek csinálni, mert nem tudnám hova tenni... így jár az ember, ha jó anyja van
ezért nem bírok én lefogyni...Hans26: az, hogy egyetemen valaki a középsulis tudásából él, az nem azt jelenti, hogy nem tanul, csak azt, hogy egyetemen sokszor alacsonyabb színvonalon tanítanak bizonyos tárgyakat, mint szakközépben. én is így voltam, alkalmazott kémia szigorlatra középsulis tankönyvből/jegyzetekből készültem, kiegészítve pár egyéb speckoll anyagával.
Aktív témák
- ASUS TUF Gaming RX 6800 XT
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
a brassóit meg nem szeressem. a rakott krumpli finom, csak nem merek csinálni, mert nem tudnám hova tenni... így jár az ember, ha jó anyja van