Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Google Pixel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Lortech
üzenetére
4 órakor hazaérni, Goapartyról? Hova gondolsz? fél 8kor értem haza, szíjjel fagytam szinte, mert a bkv hozta a megszokott formát.
Az estét tök tisztán toltam, még alkohol sem volt bennem (este sem pezsgőztünk ), najó, 2 energiaitalt azért letoltam. Ennek az eredménye (nomeg a rossz hangosításnak) az volt, hogy elég hamar hazajöhetnékem támadt, de aztán találtam egy jó pontot a tánctéren, ahol nem torzított a zene, meg hát olyan számok jöttem, mint a gaijinrocker, meg a meteor, szóval tombolás ment ezerrel
Utána pedig transabi iszonyat szettet nyomot.A hely amúgy gáz volt, de szimplán csak a füst miatt. 15 percenként rohangáltam ki a hidegbe, mert nem kaptam levegőt, annyira nem volt az egésznek szellőzése.
Aktív témák
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest