- iPhone topik
- Közönségkedvenc tábla készül hazai startra
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Neem jó, a két kispoharas az csak 2*175=350, a nagy meg 450, és még egy nagy is kevés, mert ayrant csinálok belőle, és tegnap is megcsináltam egy nagyot, lett belőle kb 1 liter, amit aztán 10 perc alatt beszívogattam, és most jó sokat akartam csinálni. 8-10 kispoharassal meg bajlódni, árban se jó annyira. Szóval van bajom elég
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na akkor lássuk... Azt írja wiki, hogy kb 80ezres város Dessau. Feltéve hogy tényleg ott is laktak, és nem csak ott vették a kocsit. Hol is van ez térképen? Sachsen-Anhalt arra emlékszem...[link] Hmm..Na majd még rágódom rajta. Lehet hogy jobban járnék vele mint a sok hülye magyar pics... tisztelet a kivételnek. WB-RH-999. Asszem ez volt a rendszámuk, leírom nehogy elfelejtsem. Na, van rendőr ismerősöm, akik régen jártak shotokan versenyekre némethonba, hátha vannak arrafelé ismerőseik, akik esetleg rákeresnének az adatbázisban. Kezdő gondolatnak nem is rossz. Úgyis fejlesztenem kell a németemet, angolból még egyelőre jobb vagyok.
Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciókamerák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hisense LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Temu
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Legion Pro 5 16ADR10 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8940HX RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- Eladó Lumix DC - G9
- WD 4TB Red SA500 NAS SATA 3 2.5" WDS400T2R0A - garanciás
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)