- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Ezaz! Köszi!!

Van egy gázcsap még visszább valahol, egy sárga izé, azt kell a csőre rakni, a gumicső meg ott van ahol a köpeny van felakasztva, a gerendán keresd fönt. Ha megvan mindkettő, a csővel összekötöd őket, a csapot felrakod, eltekered, eltekered a gázégőét is, és öngyufával beizzítod.
PazsitZ: Naftalin majd a kotyvalékba kell, addig nálad legyen. A pc-nél csak a zöld gombot nyomkodd, és várd meg a válaszokat. A végén kapsz egy nyomtatott papírt a nyomtatóban.
Ja, mindig mindent töltsetek meg vízzel ha kiürül. A kotyvasztásnál 3 összetevő kell, megfelelő sorrendben fogadja el csak.
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
Odáig én is eljutottam. De 9 secretet találtam csak pl.
gázégő: A kapcsolót rárakod a csőre, bekötöd azt a kötélnek kinéző csövet az égő és a cső közé kinyitod a kapcsolóval a gázt és gyújtóval meggyújtod.
Naphtalint em tudom hova tegyem pl. meg a számítógépnél se jutottam sokra...
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB,Átlagos,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra titán ezüst, számlával, garanciával
- Független iPhone 13 128 GB midnight nagyon szép
- ACEMAGIC F3A Mini PC 64GB RAM 1TB SSD AMD Ryzen AI 9 HX 370 + 2x LG 24" monitor, garanciával
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest