Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Öcsém, király volt Simonyi úr az űrben. Nagyon csini volt ahogy átszáguldott fölöttünk.
Látta valaki rajtam kívül? Vagy ennyire kockult mindenki, hogy nem bírtatok 5 percre elszakadni a géptől?
Igazából csak egy nagyon fényes nagyon gyorsan mozgó pont látszott, fotózni kár is volt, bár megpróbáltam, meg vidijót is lőttem róla de nemigen lett az igazi, majd mindjárt visszanézem. Azért szerintem szép pillanat volt...
Aki elszalasztotta volna, az még holnap megnézheti:
''Április 13-án az Alpok Mont Blanc Zugspitze Salzburg Dél-Csehország Brno Znojmo Magas-Tátra Krakkó Kijev vonal fölött repül. Hazánkból nézve 20 óra 52 perc körül tűnik fel a nyugati égbolton, 20:55 körül északészaknyugati irányban már 53 fokkal jár a látóhatár fölött (ekkor nagyjából Csehország, Lengyelország és Szlovákia hármas határa környéke fölött repül), majd 20:57 körül keletészakkeleti irányban belép a Föld árnyékába.''
Aktív témák
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model O Wireless Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Ulefone RugKing
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igazából csak egy nagyon fényes nagyon gyorsan mozgó pont látszott, fotózni kár is volt, bár megpróbáltam, meg vidijót is lőttem róla de nemigen lett az igazi, majd mindjárt visszanézem. Azért szerintem szép pillanat volt...