- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Marketingképeken a Motorola Edge 70 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Magisk
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Ja, nem voltam elég ügyfélcentrifuga, mert sajnálattal közölte a hölgy utána a telefonban hogy nem sikerült. Persze ez kódolva volt, mert az egyik csaj aki még ott volt mint jelentkező, az egy apjának látszó emberkével együtt jött, aki mondta neki, hogy ha kész vagy gyere fel hozzám, és protis emberke ellen nagyonnagyon meggyőzőnek kellett volna lennem. Azért nem öngyilkolom meg magam miatta, bár jól jött volna a lovetta amit adtak volna, na de majd máshol. Egy jobb helyen, ahol megérdemelnek engem!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Race: most hogy tudok segíteni? Elmondjam mi van rajta?
A mostanában sokat emlegetett Zsíros Anna nevű hölgyemény Kenósorsolás közben. Aranyos, szép, mint mindig. Többet nem tudok tenni, max elküldöm mailben, de sejtem hogy azért ennyire nem izgat a dolog
Ezt [link] képzeld el, miközben izgató, kívánatos hangon kétjegyű számokat mond ki 
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Arc Raiders
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Előzetes élménybeszámolókon a Forza Horizon 6
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- HP 250RG10 3-100U 15 8GB/512 PC (B9YG6ET) Bontatlan (2db)
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A mostanában sokat emlegetett Zsíros Anna nevű hölgyemény Kenósorsolás közben. Aranyos, szép, mint mindig. Többet nem tudok tenni, max elküldöm mailben, de sejtem hogy azért ennyire nem izgat a dolog