Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Ja, nem voltam elég ügyfélcentrifuga, mert sajnálattal közölte a hölgy utána a telefonban hogy nem sikerült. Persze ez kódolva volt, mert az egyik csaj aki még ott volt mint jelentkező, az egy apjának látszó emberkével együtt jött, aki mondta neki, hogy ha kész vagy gyere fel hozzám, és protis emberke ellen nagyonnagyon meggyőzőnek kellett volna lennem. Azért nem öngyilkolom meg magam miatta, bár jól jött volna a lovetta amit adtak volna, na de majd máshol. Egy jobb helyen, ahol megérdemelnek engem!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Race: most hogy tudok segíteni? Elmondjam mi van rajta?
A mostanában sokat emlegetett Zsíros Anna nevű hölgyemény Kenósorsolás közben. Aranyos, szép, mint mindig. Többet nem tudok tenni, max elküldöm mailben, de sejtem hogy azért ennyire nem izgat a dolog
Ezt [link] képzeld el, miközben izgató, kívánatos hangon kétjegyű számokat mond ki 
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- Automata kávégépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Újszerű PlayStation 4 Pro 12.02 FW, GoldHEN + 20db PS4 játék (Cyberpunk, God of War és rengeteg más)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A mostanában sokat emlegetett Zsíros Anna nevű hölgyemény Kenósorsolás közben. Aranyos, szép, mint mindig. Többet nem tudok tenni, max elküldöm mailben, de sejtem hogy azért ennyire nem izgat a dolog