Hirdetés
- Google Pixel topik
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Netfone
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Ne aggódj, lesz még ennek böjtje.
Andriska sem most jött a hat huszassal. Én is tudok érdekérvéyesíteni.
(Persze mi mást is mondhatnék, nyilván nem vallhatnám be, hogy mekkora nyuszómuszó vagyok. Ettől függetlenül nem vagyok, de ha az lennék se mondanám, hogy az vagyok, de a lényeg hogy nem vagyok az.
)
Az inox sütő megvásárlásának döcögős útján azonban keresztbefordulni látszik az állás elvesztésének kamionja. Szóval most megint megy a para, hogy elküldik-e vagy nem a Kedvesemet... Mondjuk így a lakáshitel aláírása után 1 héttel, meg karácsonnyal a nyakunkon, fasza lesz... Mindegy, kiadjuk a kérót albérletbe, addig nem tudunk beköltözni amig nincs fix állása
-
Sipi
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Hm, lekéstem a válasszal...
Igen, a tipikus női rafinéria esete. S elérte célját. Innen már nehéz lesz kimászni. Ebből inox lesz, felesleges pénzkidobás. (Vagy marad az erdeya által önként és dalolva vázolt lehetőség: a drága bútoron még sokat lehet spórolni. Pl. a kétajtós szekrényre elég kezdetben egy ajtó is, pár fiók, a kilincsek lemaradhatnak. Később majd be/fel lehet tenni, nem nagy ügy.
De legalább passzol a hűtő a sütőhöz.
Elnízíst kérek bátor fellípísemért.
Mod: PeterkeT, miért? Nem így van? Egy egyszerű trükkel lazán elérte, amit akart. ''Ura'' pedig áll hosszú, méla lesben.
Sipi
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ASUS Zenbook 14 UX425EA i7 1165g7/16GB/512SSD/100% sRGB/1.14kg
- Apple Vision Pro 512 GB - Gyári állapotban - 60 nap garancia
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- iPhone 17 Pro 256 Gb - Bontatlan / HIVATALOS Apple Resellertől
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 16GB RAM, SSD, jó akku számla, garancia
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)