Hirdetés
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- iPhone topik
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Az Nvidia miatt drágulhatnak az iPhone-ok
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ezútal valami könnyed online agymenésre gondoltam, ha már ilyen jó formában vagy(unk). Mindenesetre én is hoztam két pohár bort Katica titkos készletéből, ha nagyon belelendülünk, hozok egy kis jégert is, hogy tudjam tartani veled a (hosszú) lépést.
Ha pechem van, akkor betoppan Lord Zero is, akkor feladom, annyit nem bírok inni, hogy kettőtökkel elbírjak. Mikulás persze nem iszik, mondjuk Xpod lehet még elvtárs a jégerfogyasztásban.
A csapos kislányt üdvözlöm. Ha idevergődnél végre hozzánk, itt is bemutatnálak egy-kettőnek, errefelé is aranyosak, bár az olyan kaliberű kocsmákat, mint amiben a múltkor patikaszert vételeztünk, helyben nem ismerem.
Ja, hozd a nyulat is, kíváncsi vagyok Mogyoró kutyám mit szólna hozzá...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p
Aktív témák
- OLED monitor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- iPhone topik
- Autós topik
- Projektor topic
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Apple MacBook
- Pofonegyszerűvé teszi az AI-t az új AMD Software
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- Orion HS 200 hangfalpár
- HP X360 830 G10 2in1 360 fokban kihajtható tablet mód is! i5 1335U 16Gb 256GB
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)