Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Netfone
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Telekom mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Áh, megtaláltam. Hétfőn volt, és csak azt tettem közhírré hogy ehétre már biztos nem maradok ismerkedős beszélgetés nélkül.
Természetesen nem lett belőle semmi, azt sem tudom hogy később lesz vagy sem, de annyira nem is érdekel, ugyanis azért csinálom mert jól érzem magam az ismerkedés alatt.
(Persze ha a csaj meg tud győzni hogy nekem ő kell, akkor miért modnanék nemet?)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Természetesen nem lett belőle semmi, azt sem tudom hogy később lesz vagy sem, de annyira nem is érdekel, ugyanis azért csinálom mert jól érzem magam az ismerkedés alatt.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)