- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magisk
- Google Antigravity - ennyi volt?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Fotók, videók mobillal
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Oké ezért kérdeztem mit akarsz regexpelni, mert pl. a /d -t nem ismertem. Esetleg érdemes még a [:digit:] dolgot is használni, én jobban szeretem ezt a formulát, nekem átláthatóbb. A + -ra azért írtam amit írtam, mert: ''A reguláris kifejezések teljes implementációiban szerepel a + jelölés is, ami a megelõzõ reguláris kifejezés egy vagy többszöri elõfordulására illeszkedik. Belátható, hogy ez a jelölés helyettesíthetõ, hiszen például az a+ ekvivalens az aa* megadással. A legtöbb, reguláris kifejezéseket használó UNIX parancsban a szûkebb implementáció szerepel.''
Csodálkozom hoyg a space karakterre ilyen finnyás volt....
Aktív témák
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- UTOLSÓ! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- Asus TUF F15 FX506HE / 15,6" / i5-11400H / RTX 3050 Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD! BeszámítOK!
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Na nembaj, remélhetőleg elég lesz a 20 MB egy időre. Ha meg nem, akkor ki kell pakolnom külön fájlba minden egyes cikk szövegét, aztán arra is csak linkelni az adatbázisban.