Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Yettel topik
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
Vangelis
üzenetére
Bérlővel nem tudsz semmit kezdeni. Ha károd származik a beázásból és a tulajdonosnak van biztosítása, akkor van rá esély, hogy a biztosító megtéríti a károdat.
Szerk.: akkor passz.
Én is bérlek a párommal egy lakást, az alattunk lakó szlt, hogy finoman, de áznak. Arra tippelt látatlanban, hogy szabálytalanul van a mosógép rákötve a csatornára. (Lakótelepen vagyunk.) Nem jött be a tippje szabályosan van minden bekötve, de nekünk sincs róla fogalmunk, hogy mitől áznak. Szóltam telefonon a tulajnak, megígérte, hogy utánnanéz. Ennek az lett a vége, hogy hagyta a dolgot annyiban, mert rengeteg pénzbe lenne kibontani a fürdőben a csöveket, kiemelni a kádat. A biztosító ugyan szvsz téríti a költségeit, de valamiből bele kéne vágjon. Én meg mint bérlő a szerződésem szerint nem vagyok köteles nagygenerált végezni a lakáson. A kör bezárult, amíg nincs nagy baj, marad minden a régiben. Nálunk csak foltosodik az alttunk lak plafonja.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- 32GB DDR4 3200
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest