Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Magisk
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Ízlések és kredencajtók, de nekem az Asus nem igazán jött be. Unokatesómnak is 2 olyan lapja van, mindkettőt összepakolás után vissza kellett vinni gariba

Jelenleg én is arról nyomom, és a raid-et nem igazán sikerült belőni. Igaz, elég érdekes módon csináltam, ha tiszta install lenne, talán mnne. Egy Gigabyte lap volt eredetileg (és nemsokára ismét) a gépben. Azon más cuccok vannak (nF3, a jelenlegi lap pedig VIA), drivereltávolításra nem volt időm, Linux alá kernelt már jó előre fordítottam, ott nincs is igazán gond.
Ez az Asus lap iszonyú lassan bootol, néha kiírja, hogy CPU Fan fail, press F1. Nem áll le a venti, pedig felesleges forognia mindig. Az Ubuntu se volt hajlandó felmászni rá...
A Gigabyte-ot jobban szerettem, ha nem kellett, nem ment a venti. Egyetlen dolog, ami nem tetszett benne, hogy Linux alatt a szenzorok bekapcsolása után a venti nem állt le, és feleslegesen ment full fordulaton.
Lehet, hogy nem is Asus vs Gigabyte az ellentét, hanem VIA vs. nF3... De legalább túladok ezen a lapon is
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DC160W-GAN Tech-Protect 6 portos asztali töltőadapter PD 160W / QC3.0 Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest