Hirdetés
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Apple Watch
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Ízlések és kredencajtók, de nekem az Asus nem igazán jött be. Unokatesómnak is 2 olyan lapja van, mindkettőt összepakolás után vissza kellett vinni gariba

Jelenleg én is arról nyomom, és a raid-et nem igazán sikerült belőni. Igaz, elég érdekes módon csináltam, ha tiszta install lenne, talán mnne. Egy Gigabyte lap volt eredetileg (és nemsokára ismét) a gépben. Azon más cuccok vannak (nF3, a jelenlegi lap pedig VIA), drivereltávolításra nem volt időm, Linux alá kernelt már jó előre fordítottam, ott nincs is igazán gond.
Ez az Asus lap iszonyú lassan bootol, néha kiírja, hogy CPU Fan fail, press F1. Nem áll le a venti, pedig felesleges forognia mindig. Az Ubuntu se volt hajlandó felmászni rá...
A Gigabyte-ot jobban szerettem, ha nem kellett, nem ment a venti. Egyetlen dolog, ami nem tetszett benne, hogy Linux alatt a szenzorok bekapcsolása után a venti nem állt le, és feleslegesen ment full fordulaton.
Lehet, hogy nem is Asus vs Gigabyte az ellentét, hanem VIA vs. nF3... De legalább túladok ezen a lapon is
Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy topik
- Óra topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Hardcore café
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BONTATLAN iPhone 17 Black, 256gb, 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- KINGSTON FURY 16GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KF552C40BB-16
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest