Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
K.Viktor16
tag
Hi!
Szóval ha valakitől kapok egy csomagot, mondjuk apróba vkitől veszek vmit, de messze lakik, ezért postán küldi, akkor a csomagot akkor kapom kézhez ha postás bácsinak odaadom a pénzt? Vagy leellenőrizhetem, hogy azt kapom-e amit kértem? Fontos lenne, mert ugye akitől venném a cumót azt nem ismerem, igy ugye nem bizok meg benne és szeretném tudni hogy azt kapom a 25k-ért, amit kértem, nem pedig 2kg virágföldet
. Hallottam olyat, hogy a postára viszik a csomagot, én oda bemegyek érte, ott felbonthatom, és megnézhetem, és készül vmi jegyzőkönyv róla. Segítsetek pls!!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Svájci jellegű bicska eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. Hallottam olyat, hogy a postára viszik a csomagot, én oda bemegyek érte, ott felbonthatom, és megnézhetem, és készül vmi jegyzőkönyv róla. Segítsetek pls!!