Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Mekkora nőszemély vagy te?
A 175 centimmel és 80 kilómmal soha nem toltam még kopp közelébe se az ülést egyetlen autóban sem, pedig messzebbről vezetek, mint az ismerőseim nagy része (majdhogynem nyújtott karral)...
A jávorszarvas teszt egyébként skandináv ötlet, az úton hirtelen felbukkanó jávorszarvas kikerülése adta az alapot. Ha jól tudom, olyan 70kmph körül nézik és gyakorlatilag egy hirterlen kormányrántást tesztel. Valamelyik régi TC videóban teszteltek több autót is plüss-jávorszarvas kikerülésével, de sajna nem tudom melyikben. Utoljára nagyobb botrányt az A osztályos Mercedes borulása okozott, ott viszont utána át is építették a futóművet.
p
Aktív témák
- Bittorrent topik
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- További aktív témák...
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A 175 centimmel és 80 kilómmal soha nem toltam még kopp közelébe se az ülést egyetlen autóban sem, pedig messzebbről vezetek, mint az ismerőseim nagy része (majdhogynem nyújtott karral)...