- A Honor profi iPhone másolásban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Magisk
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Csak magadat minősítetted azzal a hozzászólással.
Nekem semmi bajom mbittel. Mindig is voltak különcök, akik olyanokat mertek megtennni, amiért mások hülyének nézték őket.
Nagyon sok ilyen ember alkotott később olyat, hogy csak leshet az ember.
(Egyébként is , szerintem akárminek a feltalálásához kell egy kis elmehunytság.
)
Számomra is rögtön világos volt, hogy kb lesajnálod. Bár szvsz ezzel lejáratod magad.
''Egy antiszociális, mentálisan instabil szerencsétlen, aki most mbit néven bomlasztja a közösséget.''
Erre gondoltam konkrétan....
Abszolút nem antiszocális, szinte naponta beszélgetek vele msnen. Mentálisan instabil? Lehet én is az lennék , ha lennének ötleteim, de mindenki csak belémrúgna. Szerencsétlen? Abszolúte nem. Bomlaszt? Én eddig nem vettem észre.Inkább az olyanok bomlasztanak, akik állandóan kötözködnek, beleugatnak, és fikáznak valakit, vagy valamit.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Eladó MSI GF63 Thin 11UD FHD i7 rtx 3050ti 16GB DDR4 512GB NVMe
- CSAK MA!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit! GAR/SZÁMLA!
- Lenovo Thinkpad x1 érintőképernyős notebook! AkciÓÓ!
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell Vostro 15 3510 (i5 11th, 16 GB 250 GB FHD) laptop leárazás!!!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Ghost of Tsushima Director s Cut
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest