Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
kíváncsi
üzenetére
most jottem el szegedrol
- vegre - mar egy honapja nem voltam itthon - most ket hetig legalabb a kozelebe sem megyek, s aki ezidoalatt barmilyen felsooktatasi intezmenyt szobahoz, azt bemoszerolom a moderatort keresek topicban ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyebkent jo napja lehetett ma a mav-nak, sokan dicserhettek oket
tesom is ma jott veszprembol, es a veszpremi vonat annyi kesessel erkezett pestre, hogy nem erte el az ic-t, amire jegye volt - kicsereltek neki a jegyet, igy volt helye egy kesobb indulo ic-re, de az meg mezokovesdnel megallt egy kicsit szieztazni, mert leszakadt a vezetek es az a piszok vonat nem megy aram nelkul
en meg hatvannal lattam valami helyszineles feleseget es ott allt egy vonat - tele emberekkel - is --- ha jol hallottam, akkor volt valami baleset es a vonatot ott tartjak a helyszineles idejere - ez mekkora szopas lehet - a vonaton mondta egy csaj, hogy o egyszer ult olyan vonaton, ami gazolt es 5 orat alltak utana (ennyi ido alatt atutazom a fel orszagot)
Aktív témák
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztrofotózás
- Képregény topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
- vegre - mar egy honapja nem voltam itthon - most ket hetig legalabb a kozelebe sem megyek, s aki ezidoalatt barmilyen felsooktatasi intezmenyt szobahoz, azt bemoszerolom a moderatort keresek topicban ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)