Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
válasz
Agyasima
üzenetére
Figyelj. A topikot valószínűleg azért zárták, mert már van olyan!
Például ha valakinek szülinapja van, nem nyit egy topikot, hogy ''október 43-a van és a szülinapom'', hanem bemennek kultúráltan a ''Ma van a szülinapom'' c. topikba, és oda beírják. Egy topik az összesenk.
De most jobb lenne, ha például a ''processzorok'' témakör így nézne ki:
AMD Topik X.
Intel Topik X.
És ennyi lenne benne. Ha valakinek kínja lenne, akkor írna ebbe. új topikot meg nem lehet nyitni...
Például van a másik oldalon egy olyan topik, hogy ''Az én házam, mindenki nézzen be'', és ha megbarháltad a házadat, csak oda írhatod be, külön topikot zárják.
Szal elég rugalmasan lehet itt a PH!-n topikot nyitni, de azért nem vaktába ezerrel. Jó, nem azt mondom, hogy én nem nyitottam hülye topikokat, de nem nyitottam olyant, amiből már 5000000000 darab van. Remélem, hogy érted. Gondolom azért zárták azt a topikot.
PIECE! :)
Üdv: Balu
Aktív témák
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Diabetes - Cukorbetegség
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- Samsung kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 1600MHz DDR3 kit
- Honor 400 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- REL Tzero MKIII Black
- Makulátlan hófehér Lenovo,FullHD IPS, core i5 ,GTX 2/6GB 128bit VGA,8-32GB DDR4 RAM/SSD+HDD,Win.11
- Licencek + laptopok + dokkolók
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DJI mini 3 drón display unit
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest