- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A Honor profi iPhone másolásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
CsendPenge
üzenetére
Nagyon leült az intel vs amd topic a nők lapján :DDD
-
Den
veterán
uhh 51-es, az más... van egy szaki abban az utcában ahol a bkv-nek is van a büntetésbehajtója, most nem ugrik be az utca neve. Én anno oda hordtam köszörültetni a korimat, a fickó évtizedek óta ezzel foglelkozott, nagyon profi volt, de nem tudom műxik e még. Ha igen, lehet hogy ő tud segíteni.
-
-
Den
veterán
válasz
CsendPenge
üzenetére
Hát ha tartjuk ezt az ütemet, akkor nem sok :DDD
-
Den
veterán
Na már nem hiába csináltam a topicot, jól nyomjátok :DD
-
Den
veterán
válasz
CsendPenge
üzenetére
Jeee, mini ph találkozó.
-
Den
veterán
válasz
CsendPenge
üzenetére
Haverokkal? Haverok, buli, sör? :D
Szabad a gazda. Kikkel? -
Den
veterán
Ezt a topicot kísérleti jelleggel indítom. Elég álltalános jelenség a fórumon, hogy a törzstagok szét off-olják a topicokat (velem az élen :DDD). Ezzel mi jól elvagyunk, de az újoncokat és legfőképp a topicgazdát, baromira zavarhatja.
Ennek a topicnak az lenne a célja, hogy ha egy topicban, az alaptémától eltérő téma vetődne föl, akkor az induló mellékszálat itt lehet folytatni. Ebben a topicban semmi nem számít offtopicnak.
Nem arról van szó hogy ha valakinek van egy egyszerű offtopic megjegyzése azt ne szúrja be mint eddig, de ha a dolog nem zárul le egy két hozzászóláson belül, hanem szemmel láthatólag mellékszál indúl (pl. az ''a'' betűvel kezdődő alaplapok, és a földet leigázó ufók kapcsolata :D ), akkor azt kéretik itt folytatni.
Na ez az elmélet aztán meglátjuk a gyakorlatban bevállik-e.
Aktív témák
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest