Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
Szerintem a jó bulin a hangerő olyan (vagy van egy olyan rész is, ahol olyan a hangerő), hogy lehet beszélgetni is. Elgondokodtam, hogy tegnap este legfeljebb jelekkel adhatta bárki a másik értésére, hogy akar ''valamit''. (jó féle ismerkedési mód, ennek is csak egy lehet a vége ;]) Az meg, amikor torzít, na, az már nagyon gáz, az az igénytelenség felső foka.
-
CsendPenge
őstag
is-is. Az énekes faszi biztatott mindenkit, hogy táncoljon, (queen-t adtak elő, nem túl jól) de a pincércsajokon kívül nem nagyon nyomult senki, csak a nagyon részeg egyedek. Volt egy másik rendezvény is, de az szabadtéri lévén kevesebb embert vonzott, mint a fűtött sátor... Nem értem. Ha valaki fázik, akkor forralt bor, ha nem akkor sör. De megsüketülni? Az mire jó? (légvonalban kb. 2 km a buli, de hallani lehetett csukott ablaknál is :( )
-
CsendPenge
őstag
Hú, skacok, ma este elvonszoltak egy olyan helyre, ahol még dreher sem volt. :))
-
CsendPenge
őstag
válasz
badbrother
üzenetére
Nocsak, te este bent? Honnan?
-
CsendPenge
őstag
Den! Bugos vagy! :D (nyugi, cssak viccelek! ;]) Ezt onnan tudom, hogy egy helyen a nicked helyet a következő hibát találtam:
(#4) Turmoil
Warning: PostgreSQL query failed: ERROR: parser: parse error at or near ''AND'' in /export/www/prohardver.hu/include/_lent_uzenetek.php on line 70
Warning: Supplied argument is not a valid PostgreSQL result resource in /export/www/prohardver.hu/include/_lent_uzenetek.php on line 71
A következő volt a link, nem tudom, hogy neked is működni fog-e.
[L]http://prohardver.hu/rios2_hir.php?id=1403[/L]
Szóval, mit mondasz? (Tudom: Drake, gonosz vagy! ;] :P ) -
CsendPenge
őstag
Egon, neked is fáj a füled? Nekem totál belelapult a fejembe :))
-
CsendPenge
őstag
Na, lassan vége a melónak, oszt otthonról végre adsl lesz alattam :))
-
CsendPenge
őstag
Ja, néztem én is, összesen 3-4 ember szólt hozzá (nem számítva a ph-s tagokat). Lehet, hogy túl provokatívan tettem fel a kérdést, na meg nők tényleg nem nagyon lekesednek az ilyen témákért. Nem tudom, hogy láttad-e, de nyílt egy info topic! Na, ott kicsit több volt a hozzászólás... Érdekes, hogy jónéhány csajszi írta azt, hogy MCSE képesítése van, de az Instel vs. AMD-ben nem tüntek fel...
-
CsendPenge
őstag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
''de a családias hangulat azért martadjon meg!''
Vazze, te ennyit piálsz otthon? :DDD
0,5OFF
Ne tuggyátok meg mennyire unatkozok, és milyen lassú itt ez a tetű net... :O
ON -
CsendPenge
őstag
Nem tom mi bajotok van, mer' én az előbb próbáltam, és ment volna. Vagy ha a témát is megadtad már, akkor nem megy tovább? Amúgy ezeket a bug report topicba kéne írni, nem itt offolni! :DD
-
CsendPenge
őstag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Ja, sokat jár a szám :P
-
CsendPenge
őstag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Nem írtam nevet/neveket :)) Szóval te buktatod le magad! Jah, emil megy mingyá' (most) :D
-
CsendPenge
őstag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
''(Meg a sör!''
Jaja! Nehéz is lenne elfelejteni, hogy éppencsak félre néztem, és már el is tünt egy Dreher :DD Szóval ki az alkesz? ;]
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs