- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz
ABnormal #108 üzenetére
Külön köszönet a PÜ-s letöltő linkért.
Egyelőre csak a zip fájlt próbáltam ki. Ott első használatra nem írta ki az összegzésben a proci adatait - azaz frekvenciák, CPU kód, feszültségek (csak a CPU és memóriahasználat monitorozása működött). Második elindításra azonban megjelent minden érték. Első benyomásaim nagyon pozitívak.
-
csurdongulos
tag
Pff hááát, és az olyan különleges?
Ha tehetem nem használok magyarul semmilyen programot, a legtöbb fordítás egyszerűen szerencsétlenül hangzik, akár játék, akár egyéb program.
Nem is tudtam, hogy az occt nem elérhető magyarul, szóval elég nagy handicappel indultam a kvízjátékodon.
-
Thrawn
félisten
Akkor nézd meg a 3-assal
OCCT - OverClock Checking Tool 3.0.0
Changelog:
Changelog (Since 2.0.1) :MAJOR FEATURES
* OCCT's main UI has been completly revamped
* Graphs now shows a 2nd line showing the CPU usage / FPS during the test.
* CPU usage is now instantaneous instead of an average since the start of the test
* OCCT now has 5 different tests. The descriptions are at the end of the changelogUSER INTERFACE
* Entirely revamped - now based on tabs, and completly modular
* Now has a small help module - just move your mouse around OCCT's window, you'll seeMONITORING
* The built-in engine has been updated - lots of new hardware are now supported
* Alot of bugs are fixed, included the famous "3 cores out of 4 detected"GRAPHS
* Graphs now shows a second line showing the CPU usage/FPS during the test
* A legend explains everything
* The test configuration is now entirely present in the graph's subtitlesTESTS DESCRIPTION
CPU: OCCT
* The original, inherited from previous versions of OCCT
* Now Core i7 compatible
* OptimizedCPU:LINPACK
* The very same as IntelBurnTest, based on a test provided by Intel
* It will make your CPU hotter than never !
* 32 and 64 bits supportGPU:3D
* Home-made test written in Direct3d that will make your GPU really hot - this test is similar to ATITool and Furmark (thanks to Furmark and JegX for his support and for the aborted partnership )
* Will make your graphic card real hot - especially the GPU
* Has an error detection mode similar to ATITool
* SLI and Crossfire support (Just enable Fullscreen mode !)GPU:Memtest
* Again, Home-made test written in CUDA that'll launch a MemTest86 or MemTest86+ like test on your Graphic card memory and report any error found
* Requires a Nvidia Graphic Card, and a GeForce 8 or Higher !Power Supply
* Dedicated to power supplies - it'll launch GPU:3D and CPU:LINPACK at the same time to load your power supply. BEWARE, THIS TEST IS REALLY DEMANDING !
* WARNING, DO NOT USE THIS TEST WITH NO-NAME POWER SUPPLY, AS A FEW DEATHS HAVE ALREADY BEEN REPORTED !
* This tests demands 30 to 40% more power than crysis on a quad-core system with an SLI graphic system installed...Enjoy !
-
prmcsk
addikt
Nekem eddig ez a legtöbb, vele.....OCCT CPU high teszt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen R5 2400G
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI +Intel Core i7-12700K 3.6GHz cserélném amd-re
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest