- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Nem tudom, nem volt mattüvegem, csak régi filmesen sasoltam bele de ott meg fókuszpontok nem voltak, merthogy AF se volt.
Ott úgy működött, hogy volt középen a törőék amit gondolom te is ismersz már hírből: amikor éles, akkor jönnek szintbe a síkok, addig torzítja a teret amíg nem éles. Körülötte mikrokristályok vagy hogy a túróba hívják ami pedig szintén az élesség függvényében kezd el kitisztulni. Rosszabbul lehet benne látni, mint ahogy a 400D keresőjében látok, egyedül a manuális fókuszálás könnyebb de az sokkal. De az mondjuk nem pentaprizmás volt. Valami Minolta volt, nem emlékszem hirtelen a típusára. Néztem egy tüköraknás Exaktát is, abba fölülről kellett nézni, gombnyomásra egy rugó nyitotta az aknát és abban volt a mattüveg. Abban elég jól lehetett látni csak szerintem qva kényelmetlen fölülről nézve fotózni ha nem makrózól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Facebook és Messenger
- Mobilinternet
- Yettel topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged