- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
NVIDIA GeForce RTX 2080 (TU104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
turistakolbi
aktív tag
válasz
troll81 #1941 üzenetére
az van, hogy driver szinten, és a játékok kompatibilitása nagyon nem jó.
haverom 2070-e 3 napja mondta fel a szolgálatot.
Szóval ha veszel is a 2xxx szériából akkor minél hosszabb garisat vegyél, és gari lejárta előtt add elA DLSS- csak RTX-el működik ami felezi az fps-t és jelenleg 1. ( EGY ) darab játékban bekapcoslható BF V.
Többet fogyaszt mint az elődje, drága! Szóval ha a leveszed a marketinges cuccot, van egy időzített bombádami vagy felrobban vagy nem
" nem létező dolog bele lett építve " ja. csak épp haszontalan.
Jobban jársz ha keresel egy fél éves garanciás 1080Ti-t olcsóbban mint egy vadi új 2080.
Stabil kiforrott driverek, játékokkal jól működik. megfelelő teljesítmény. -
bigdigit
addikt
válasz
troll81 #1941 üzenetére
Semmi különös nincs mint bármi más új műszaki dologgal eltart egy darabig míg hegesztenek hozzá stabil drivert. Az rtx széria ráadásul nem csak sebességben hozott ugrást hanem több eddig nem létező dolog is bele lett építve. Ráadásul ezeket a játékok oldalán is rendbe kell tenni főleg azoknál amik támogatják is az rtx-et.
-
ScomComputer
veterán
válasz
troll81 #1375 üzenetére
ITT van egy táblázat ott meg tudod nézni,hogy melyik gyártónak milyen PCB-vel jött ki a vga-ja,de amit te választottál,az alap "Reference PCB"-s tehát gond nem lehet amúgy a Galax gyártja...
Mondjuk a gyártó oldalán azt írja custom PCB,de nekem reference-nek tűnik a képek alapján... -
nkmedve
őstag
290K körül volt, Romániában vettem. Itt ez nagyon jó ár volt, még a legolcsóbb Inno3D kártya sem igazán megy 260 alá. Külsőre a masszív jelző jut eszembe, ekkora és ilyen nehéz kártyát még másnál sem láttam, nem hogy az én gépembe legyen beszerelve.
(#728) SkyTrancer: Kíváncsi leszek a hőmérsékletekre, a viszonylag kompakt/egyszerű Zalman Z3 Plus házamban. Jó légáramlatot tudok neki csinálni ha szükséges, néhány hónapja a házban minden ventit Noctuára cseréltem, beleértve a tápot is, így van benne összesen 8 darab 12 és 14-es (nagyon csendek, de ha kell jó huzatot tudnak csinálni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest