- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
NVIDIA GeForce RTX 2080 (TU104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
ScomComputer #4658 üzenetére
Egy konkret link hasznosabb lett volna mint egy tobb ezer threaddel rendelkezo forum ajanlasa :)
-
Devid_81
félisten
válasz
ScomComputer #4380 üzenetére
Sz@rok a kortejukre, fozzenek belole palinkat
-
Devid_81
félisten
válasz
ScomComputer #4376 üzenetére
Valoszinuleg azt veszi min FPS-nek amikor elindul a bench es akad egyet.
De azzal aztan sokat lehet csinalni. -
Devid_81
félisten
válasz
ScomComputer #4374 üzenetére
Mi a bajod a 9FPS-emmel, nem ertelek
Viccet felreteve, honnan ez a minimum FPS a jatekban?
Mert tobbszor elinditva mindig mas erteket dob, de, hogy en nem lattam soha 9FPS-st soha az is biztos.Jo mondjuk hozzateszem nekem viragboltos legelso verziom van, de mar igy is marad ameddig ki nem jatszomSzerk: jah meg pislogjal ra a CPU fps szamokra is azzal az osregi 10700K-val
-
KAMELOT
titán
válasz
ScomComputer #4193 üzenetére
Tökéletesen ezek a hűtések. A meleg nyákra a hűtőről visszanyomja a meleget.
Léghűtést és már látni sem akarok! -
válasz
ScomComputer #4193 üzenetére
Jó de nálam a csend az elsődleges prioritás.
A kártya ventiprofilját se basztattam.
Illetve pont most fejeztem be a tarkovozást, de nem néztem rá én balga mennyin ment most meg már idle hiába nézem
De a 75 az az amit normál körülmények között valaha is láttam magamnál, majd mag megnézem game alatt hány fokos. -
szente
addikt
válasz
ScomComputer #2567 üzenetére
Hát gondolom nem megy le a VGA ventie 500rpm körè, szóval igen, biztos az lenne a leghangosabb.
Afterburner se kapcsolja le manuális ventivezèrlèssel? -
szente
addikt
válasz
ScomComputer #2564 üzenetére
Mert idle kikapcsol a tápom ventije ès a többi venti leszabályoz 450rpm körülre ès nincs HDD a gèpemben. Egyszóval csendet szeretnèk.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
ScomComputer #2559 üzenetére
Még tesztelnek szörös fánkal?
Most ez komoly? -
Sirandrish
legenda
válasz
ScomComputer #2488 üzenetére
Nem válogattam sokat, csak az a k*rva proci nem akart hamarabb megjelenni
Köszi
-
Andrej1
aktív tag
válasz
ScomComputer #2233 üzenetére
-
nkmedve
őstag
válasz
ScomComputer #2144 üzenetére
"a max Tdp limit 350W és válogatott gpu-t tartalmaz, az Msi is jó de ott a max Tdp 285 W,tehát elvileg a Giga sokkal jobban megy,jobban húzható"
Ez a magasabb TDP a gyarkorlatban jelent kb. 1-2% extra teljesítményt ami teljesen észrevétlen, cserében sokkal jobban fűt és hangosabb. Extrém tuningosoknak talán hasznos ez az elvadult 350W, de egyszerű otthoni felhasználásra szerintem már a Trio alap 265W-os TDP-je is bőven túl sok (ez az alap 2080 Ti szintjén is túl van, főleg efölött a 2080 már teljesen fölöslegesen égeti a wattokat
).
-
torma1981
veterán
válasz
ScomComputer #2144 üzenetére
Nézz tesztet róla. Mindjárt mást mondasz. Hangos, meleg. Annyira messze nem jó mint az 1080Ti volt.
-
torma1981
veterán
válasz
ScomComputer #2073 üzenetére
De adják a játékokat.
-
Sirandrish
legenda
válasz
ScomComputer #2070 üzenetére
260-265 , de az nagyon a max.
En 3-5 evente veszek mindig komplett gepet. A kettő között nem követem a hwk fejlődését, mert ilyen teten nem érdekel.
Ezért vagyok kénytelen ennyit kérdezni. Elhiszem hogy idegesítő lehet annak aki keni vágja a témát, és hidd el hogy néha mar nekem is kellemetlen, de vagy ez, vagy lyukra futhatok amit nen akarok.Nyugi...amint megveszem, 3-4 evig nem kérdezek
-
Sirandrish
legenda
válasz
ScomComputer #2068 üzenetére
Elnézést...nekem 500K-s kiadás nem annyi hogy nah bimmbumm megveszem osztán ha sz*r majd cserélem. Bocsánat hogy téged terhellek a nyomorommal...bár azt hittem pont erre van kitalálva a forum...tévedtem!
-
Krisz:85
csendes tag
válasz
ScomComputer #2018 üzenetére
Mindjárt hozom
Amúgy Metro kulcs eladó...
-
Sirandrish
legenda
válasz
ScomComputer #2007 üzenetére
És látom hogy te is 2600as procival hajtod
Lehet leteszek az IntelrőlAmúgy a Ryzen azzal a hozzáadott Wraith Spire hűtővel használjátok, vagy egyébbel?
-
gV
őstag
válasz
ScomComputer #1989 üzenetére
blower
-
Dr V
őstag
válasz
ScomComputer #1982 üzenetére
Asszem jó döntés volt az Asus Dual OC
Végig 1980on megy, 75 fok körül. -
Sirandrish
legenda
válasz
ScomComputer #1982 üzenetére
Szerintem maradok a Palit 2070nél. Nem szeretem a gagyit venni, de 300at meg sokallok egy VGA-ért. (mondjuk a 200at is, de mindegy
)
Köszönöm az infót! -
Sirandrish
legenda
válasz
ScomComputer #1978 üzenetére
Teljesítménybe mennyivel marad el mondjuk ettől az OC-s Gigatól?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
ScomComputer #1903 üzenetére
Jó kis videó.
Akkor eddig az msi a befutó árban is az tünik jó választásnak. -
zsombor22
aktív tag
válasz
ScomComputer #1783 üzenetére
Meg is rendelem az Msi-t! -
Zsombi1987
csendes tag
válasz
ScomComputer #1763 üzenetére
thx -
Zsombi1987
csendes tag
válasz
ScomComputer #1761 üzenetére
-
bigdigit
addikt
válasz
ScomComputer #1751 üzenetére
Aqua vásárlás. Coil whine van rendesen ha elengedem az fps-t. Kell egy jó monitor majd. Bf5 most jött le még nem néztem. Ehhez a procihoz még felesleges rángatni. De egy auto scant elindítottam rajta.
-
SharpSA
veterán
válasz
ScomComputer #1731 üzenetére
Gyorsan javítottad...
-
SharpSA
veterán
válasz
ScomComputer #1729 üzenetére
Ez a link kissé rosszul sikerült...
-
gainwardgs
veterán
válasz
ScomComputer #1726 üzenetére
Ja, sry meló hatása.
Azt hittem egy topik a kettő
Így viszont ez az eredmény a 2080-tól rtx-el egyáltalán nem rossz, főleg úgy hogy a benchmark nem igazán mérvadó.
A benchhez képest ingame klasszisokkal több az fps. -
snecy20
nagyúr
válasz
ScomComputer #1703 üzenetére
Bemegy vele a 2080 30 FPS alá is a benchmarkban.........
-
snecy20
nagyúr
válasz
ScomComputer #1596 üzenetére
Bówler
bóvli
200-ért talán. -
Heroes fan
őstag
válasz
ScomComputer #1584 üzenetére
-
Devid_81
félisten
válasz
ScomComputer #1592 üzenetére
Nagyon forron megy az, valami nem kerek ott.
Jo lenne tudni par infot pl:
Pumpa 100%-on jar-e?
Ventiket mi vezerli?Ha a kartya akkor pontosan milyen fan curve?
Ha mindenfele undervolting es egyeb csonkitas nelkul kozel 80 fokra felszalad a GPU terhelve 120as radis vizzel, akkor a radiator mar kezzel igen csak nehezen foghatora felhevulne ekozben pkusz a csovek...avagy kb mint egy hajszarito...olyan levegot kellene annak a 2 ventinek kicibalni belole stb stb. -
Zsombi1987
csendes tag
válasz
ScomComputer #1551 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz
ScomComputer #1573 üzenetére
igen, mikor szétszedtem ezt láttam is.. de nem is tuningolni akarok.. abból már kinőttem az X800GTO2 óta
viszont találtam neten egy írást, és én is visszavettem (ahogy javasolták fentebb) a feszkót 975mV-ra(freki 1745) és így már másabb a leányzó fekvése..
konkrétan a Heaven alatt 1-1 képnél ugrik fel 68-ra a hőmérséklet minden esetben alatta van.. 62-65C...
nah ezt akartam elérni ezzel a vízzel... alakulunk...még megnézem, 1800/950-et bírja É és ha igen, 24/7-re lövöm...Anthem Demo alatt beton stabi 70C, se TDP limit se Temp limit nincs ugye...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
ScomComputer #1571 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz
ScomComputer #1569 üzenetére
intézem..
közben toltam egy SCAN megoldást...
konkrétan elment 1935MHz-ig, 975mV-tal, 60-63 fokon!!.. a teszt végére kaptam ilyen +143(?) score pontot, ment is a kártya 1935MHz-cel Unigine alatt, de ugye 1044mV-tal... és máris 70+ fok...nem lehet akkor menteni, mikor a tesztben ott jár, ami nekem megfelelő?!...
-
wukodlak
aktív tag
válasz
ScomComputer #1557 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz
ScomComputer #1553 üzenetére
fck.. írok az EVGA-nak... mondják meg mi a f@sz van...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
ScomComputer #1551 üzenetére
-
wukodlak
aktív tag
válasz
ScomComputer #1545 üzenetére
Ok,köszönöm ez eddig meg van.És a másik kérdésben is tudnál választ adni.
-
WandaO
csendes tag
válasz
ScomComputer #1529 üzenetére
Szeretnék beleépíteni egy új 2080-as VGA-t (ide várnék javaslatot, hogy melyik lenne a legjobb a jelenlegi konfighoz.)
Nem néztem ki magamnak semmilyen pontos típust, 2080-as szériát szeretnék és azoknak a javaslatát várom, akik esetleg próbálták már, hogy melyik lenne a legmegfelelőbb a jelenlegi konfighoz.
250k-ig gondolkodtam, hogyha pár tizezerrel több ami jobb lenne, akkor nyilván azt venném. -
turistakolbi
aktív tag
válasz
ScomComputer #1526 üzenetére
De ide válaszolok mert ez nagyon fail
A sztream (közvetítés) végig 1080p 60fps.
csupán az ingame (Játék) fps-t korlátozgattam, hogy csökkentsem a GPU terhelést, teszteljek. stb Ami látszott is hogy Ultrán 60 fps-re korlátozva (a játék) teljesen jó volt a sztream. :/eszem ágában sincs 100fps-sztreamet tolni
60 fps bőven elég.
-
Zsombi1987
csendes tag
válasz
ScomComputer #1514 üzenetére
Köszi a választ! Be is rendeltem egy Ventus OC-t. Egész jó áron lesz így az OC verzió mellett döntöttem. Remélem beválik... azt h milyen ramos mivel tudom majd megnézzni?:/
-
sheep
addikt
válasz
ScomComputer #1476 üzenetére
Sajan nem tudom kipróbálni most másik táppal, de egy elég jó xfx 650-es moduláris tápom van. Holnap egy másik gépbe berakjuk azt meglátjuk...majd írok hogy mi lett
-
sheep
addikt
válasz
ScomComputer #1474 üzenetére
Igen, ez a gond hogy a bios sem jön be. A windows betölt mert hallom, minden működik, csak nincs kép
Mondjuk ez is érdekes dolog, hogy a 970-essel pl. az egér működik a biosban (uefi), de amikor a 2080-ast tettem be akkor csak gonboka reagált. Szóval voltak ilyen furcsaságok. -
sheep
addikt
válasz
ScomComputer #1471 üzenetére
A monitoron csak hdmi van, de van displayport átalakítóm, és kipróbáltam a kártyán az összes kimenetet, a hdmi-t is és a dp-ket is, egyikkel sem működik.
Arra gondolok még hogy esetleg a hdmi kábelt nem szereti, és ki kéne próbálni egy másikkal. De eddig meg működött, és normális a kábel, nem ilyen tyúkbél...
Mindegy, van 3 év ipon gari, csak így most eléggé megingott a bizalmam az rtx szériában. Még szerencse hogy nem adtam el a régi gpu-mat, azzal legalább tudom használni a gépet. -
troll81
addikt
válasz
ScomComputer #1424 üzenetére
szia eleg tagas?silverstone raven rv02
nezek rendes karit
ho vegere ki kell valasztani
-
troll81
addikt
válasz
ScomComputer #1376 üzenetére
en csak raneztem mert lassan cerelnem a vgat a gepemben,az ar eleg efogadhato lenne csak gagyinak nez ki nagyon.Ezert kerdeztem
-
turistakolbi
aktív tag
válasz
ScomComputer #1372 üzenetére
Most komolyan, minden játék exe-jét be kell manuálisan raknom?? ez valami vicc? ( 3 éves progit kell leszedni ha egynél több monitort használ az ember? és abban minden játék exe-jét beloadolni?)
2008 ban búcsúztam el az nvidiától az örökös driver keresés és rózsaszín textúrák miatt. Hirtelen úgy érzem felszínre tör minden amit rég utáltam.
a mellékelt progiba nekem "nem világos a fogaskerék" és szerintem hiába állítom, nem jön elő az ablak ami neked.Hagyjátok a vesződést... átpakolom a hdd-ket a sztreamer gépbe ott legalább jól működik a vga
köszi a segítséget de inkább nem fogok agyvérzést kapni pár watt miatt.
már csak a space invaders kell és Öröm és bótóttá lesz.-bocs a stílus miatt.. de ennyi pénzért nem ezt várja az ember.
-
turistakolbi
aktív tag
válasz
ScomComputer #1370 üzenetére
-
Devid_81
félisten
válasz
ScomComputer #1270 üzenetére
Igazsag szerint mint jelenlegi RTX 2080 tulaj annyit tudok mondani, hogy koszi a videot, orulok, hogy szantal idot a tesztelesre stb!
Masodik dolog meg, tovabbra sem tetszik az sebesseg "kulonbseg" ami a GTX 1080 Ti vs RTX 2080 kozott van, ez persze nem a Te hibad, hogy az nVidia ekkora g.nyo volt most ezzel az uj generacioval
Es azt meg mint volt GTX 1080 Ti tulaj teszem hozza csak -
Devid_81
félisten
válasz
ScomComputer #1198 üzenetére
Pedig a Windows 10 mindenre IS tokeletes...meg soha nem hallottam rola, hogy valakinek baja lenne vele
-
arc82
tag
válasz
ScomComputer #1181 üzenetére
Szia.Sikerült megtalálni a problémát a kártyára?Mert láttam fórumon írtad kilép a játékokból.
-
Devid_81
félisten
válasz
ScomComputer #1181 üzenetére
Lodd ki az osszes OC-t es ugy szaladj neki par tesztnek.
Engem pl win frissites utan szivatott a stabilnak hitt 4GHz-en hajtott ram beallitasom, azota inkabb 3.8Ghz es az idoziteseket vettem visszabb, iras/olvasas/latency szinte tok ugyan az, csak vegre stabil.
-
Nelman
tag
válasz
ScomComputer #1156 üzenetére
Tetszik a cucc
-
válasz
ScomComputer #1147 üzenetére
Érdekes, nekem a 416.34-es alatt kapcsolja szét rendszeresen a displayportot. Bár egyelőre nem siránkozok, őslelet win10fosch van rajta, 7végén tervezek nagy windózújításokat.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
ScomComputer #1147 üzenetére
monitor dp, tv hdmi és semmi gond az új driverrel....
-
Devid_81
félisten
válasz
ScomComputer #1143 üzenetére
MSI-kbol eleg sok az, jobban megy majd a vram tuning
-
Devid_81
félisten
válasz
ScomComputer #1133 üzenetére
Jo lesz ez!
Hofokok lehet 75+ is lesznek, attol ne lepodj meg
Keves 2 ventis tudja ezt a kartyat huvosen tartani, de ha jo szellos a haz akkor nem lesz baj veleVGA kitamaszto/holder-re annyit tudok mondani nem rossz dolog az.
Ugyan a csavarok tartjak a VGA-t, de azert eleg nagy terheles egy nagyobb sulyu VGA "mindenre".
PCI-e portnak sem tesz jot, es elobb utobb hajlani is fog a VGA.
Igazsag szerint en inkabb hasznalom, mint sem megint legyen egy szepen elgorbult VGA-m ujra (Giga GTX 980 az szepen hullamzott 1 evnyi hasznalat utan) -
SkyTrancer
senior tag
válasz
ScomComputer #1133 üzenetére
Ventushoz nem jár. De lényegtelen, mert nincs is szükség rá
X-hez ezek vannak :
[link] -
Devid_81
félisten
válasz
ScomComputer #1128 üzenetére
Nah nah...nezd mar mi megy itt
Hasznald egeszseggel!
A GTX 1080 Ti utan nem lesz azert s.ggreulos, de nyilvan tudtad mit csinalsz -
csaba951
veterán
válasz
Használsz majd hozzá kitámasztást?
>Hány gramm a kártya?
Meg is van 1046 gramm.Gépépítésben járatosakat kérdem, ehhez a súlyhoz már kötelező a kitámasztás? Eddig soha nem volt ilyen böszme kártyám, nincs tapasztalatom.
-
ScomComputer
veterán
válasz
Thank you MSI ! Izgulás van na....
-
syberia
veterán
válasz
ScomComputer #51 üzenetére
A Galaxy hűtései tetszetősek, egyik kedvencem tőlük.
-
Devid_81
félisten
válasz
ScomComputer #51 üzenetére
Ezt jo tudni, nem is gondoltam volna, hogy ennyi verzio van.
Nekem ezek szerint a Dual OC O8G van.
Nem mintha gyari orajelen menne nalam barmi is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpársportok
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest