-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenken
őstag
Szerintem szomszéd Pistikének könnyebb lesz eladni, mint itt aprón vevőt találni rá. Én meg se hirdettem itt külön annyira értelmetlennek látom. Max ilyen 4k-t tartanék reálisnak kapni érte...
Szerk.: Talán még vaterán van annyi b*rom, hogy el lehet sütni 10 körül.
(#5305) asdxv:
8-ért már teljesen használható egerek vannak. Ez a Savu meg egy parasztvakítás csak.[ Szerkesztve ]
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
PandaMonium
őstag
Nem igazán értem miért, egy Razer Deathadder V2-t váltottam le erre és érezhetően jobb minőségű, a hozzá való driver is iszonyatosan jól meg van csinálva, sokkal jobb szvsz mint a Synapse 2 vagy a Steelseries-nek a drivere. Minden nagyon a helyén van az egeren, szolid kis rágcsáló, ráadásul jól is néz ki.
Gondolom annyi a baj, hogy a sok vérpistinek hozzánőtt a szíve a Razer cuccaihoz és egyértelműen mindenki aki mást vesz egy idióta.What I cannot create, I do not understand
-
FaTHI
őstag
Nekem is bejön az egérke, bár az öreg MX510-es Logitech egerem is tökéletesen megfelel.
Amúgy annyira lement az ára a 660Ti-nek, hogy ha marad a Phantom660Ti-m és nem viszik el akkor megtartom. Ilyen karim sem volt még ami 7200-on is stabil a memóriája, és 3-4 fokkal hűvösebb is a gpu-ja mint mondjuk a DCUII hűtésénél (ezen csodálkoztam is) igy már szépen befogja a 760-ast is.
A Gpu-t nem is piszkáltam, az elég a gyári órajel is.67K-volt egérrel, ennyiért még a sztár 760-at sem lehet kapni, + még egy ideig marad is 70-felett.[ Szerkesztve ]
-
csoty
aktív tag
Na hát a probléma az hőfok független, mert teljesen random jelentkezik... ugyhogy most teszt a második pci-e slotban...
#csotykocsithajt
-
PandaMonium
őstag
Nekem ugyan ilyen hibajelenségem volt az első GTX660-ommal. Vissza küldtem az iPonnak, de nagyon erősködtek, hogy a kártya nem hibás, cseréljek tápot. Cseréltem, megmaradt a hiba ugyan úgy, megint visszaküldtem nekik és akkor már érdekes módon náluk is hibás volt... Lényeg, hogy ne hagyd magad lap/táp cserére rábeszélni, ha van lehetőséged ingyen kipróbálni más komponensekkel akkor azt próbáld meg, de nálam is csak egy új kártya oldotta meg a gondot.
What I cannot create, I do not understand
-
csoty
aktív tag
válasz PandaMonium #5310 üzenetére
Igen, egyszer már volt náluk, ugyan ezzel a hibával, akkor visszaadták hogy nincs baja, hazahoztam és mostanáig nem volt baja... (kb3hónap)
#csotykocsithajt
-
*Tata*
senior tag
Ennyiért ajándék: 62212.-[link]
-
A_ScHuLcZ
addikt
Pont ezt nézegettem ma, majdnem megrendeltem 70-ért 2 órával ezelőtt, még szerencse, hogy vártam 1 kicsit, rendelés leadva!
Ennek halk a hűtése, ugye?
Tata: az egérre is megvan a vevőm, úgyhogy ennél jobban nem is alakulhatott volna.
[ Szerkesztve ]
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
AT1S
tag
Csak azt nem értem, hogy miért ugrálnak így az árak és miért csak az ASUS-nál (na jó meg a Phantom)? Szuper szerda helyett ez az akció? Nem tudok róla, hogy az NVIDIA árat csökkentett volna, meg akkor gondolom a többi karinak is lejjebb kellene mennie... Érdekes.
(#5314) A_ScHuLcZ: Akkor csak összejött az a TI!
ლ(ಠ益ಠ)ლ
-
AT1S
tag
Hát, igen. Most, hogy mindenki frankón bevásárolt vicces lenne, ha köv. héten meg leesne az összesnek az ára mondjuk 60 alá...
Amúgy mit kaptatok e-mailben, mikorra jön meg? Az oldalon köv. hét csütörtököt ír házhoz szállítással...(#5321) PandaMonium: És vajon melyik laphoz? Én nem emlékszem hogy kaptam volna (bár meg nem esküdnék meg rá), pedig az enyém támogatja...
[ Szerkesztve ]
ლ(ಠ益ಠ)ლ
-
AAntii
őstag
Olyan drasztikus eséstől nem tartok, addig, míg a többinek nem esik az ára. Ha meg egy-két ezerrel olcsóbb lesz, hát így jártunk, nem ez volt az első és nem is ez lesz az utolsó alkalom, hogy kiderüljön megérte volna még egy kicsit várni.
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
Tenken
őstag
Szerintem sem nagyon fog tovább esni a Ti. Iponról is lekerült. Mellesleg, ha ne adj isten a közel jövőben mégis akcióznák a 760-est sem fogja jobban megérni, mint így egérrel 62k-ért.
Erőre meg kb ugyanazok. Magasabb órajele, meg tdp kerete van gyárilag a 760-asnak, annyi a különbség. Ti-t kicsit megrántva teljesen egyenrangúak. Ez nem véletlen egyébként, mivel ugyanazt a réteget célozzák. Nekem a Ti kicsit szimpatikusabb is felépítésben.[ Szerkesztve ]
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
AAntii
őstag
Amíg az amd nem csökkenti az árait, addig az nvidianak sem hiszem, hogy sok oka lenne erre, mivel az utóbbi időben az azonos teljesítményű videokártyáikat általában az ati kártyái fölé árazták. Tehát amíg a 7850-ek 50 körül mennek (és ennyiért még csak nem is a legjobb hűtéssel rendelkezők), addig nem hiszem, hogy egy 660-nak az árát le kellene vinni 45 ezer magasságába. De ha le is viszik majd résen leszek és időben lépek.
Amit még el tudok képzelni, hogy mikor vége az egeres őrületnek az asus ára marad a 60-62 ezres szinten csak már "ajándék" nélkül.
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
csoty
aktív tag
Meglehet hogy a lapom lesz a hibás... Még nem jött elő a próbléma amióta a másik PCI-e slotban van...
#csotykocsithajt
-
torma1981
veterán
Na most már majd 80k.
-
Devil Dave
csendes tag
Hali!
3 hete vettem egy giga 660 kártyát. elkezdett zörögni az első ventillátor :S
Ha gariba visszaküldöm, 6 hetet kell várni mire talán történik valami. Valahol olvastam, hogy egy kis kenés segít rajta. Próbálta már Valaki???Még egy kérdés, mióta az új kártya van, a bf3 folyamatosan kidob egy idő után directx hibával. Másnál is előfordult??
DirectX function "GetDeviceRemovedReason" failed with
DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG: Device hung due to badly formed
commands.. GPU: "NVIDIA GeForce GTX 660 "D.D
-
Asbee
veterán
válasz Devil Dave #5334 üzenetére
Én próbáltam sajnos nem segít a kenés végelegesen maximum egy ideig abba marad. Sajnos gigánál ez gyakran előfordul. Marad a gari. Melyik driverrel használod?
Egy újabb urban legend...
[ Szerkesztve ]
-
Devil Dave
csendes tag
Köszi, akkor nem kenegetem, hanem visszaküldöm minél előbb, addig marad az integrált vga :S , vagy hallgatom még egy darabig, amíg végképp megadja magát a csapágy ( 3 év gari ).
A legújabb driver van fent 320.18. de próbáltam már a 306.97 illetve a 310.70 -el is. de azzal is kidobott a game.D.D
-
fsb1000
nagyúr
válasz Devil Dave #5334 üzenetére
Melyik boltnál kell 6 hetet várni a garira?
"Még Asus+kupon is van 62K postával. "Megy az még lejebb is....
[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
válasz Devil Dave #5336 üzenetére
Én is így voltam az fsp tápommal, aztán csak idegesített nap mint nap a hangeffekt. Gariztasd le mielőbb, ameddig sztenderd produkálja a hangot, mert én beszoptam a tápommal. Elkezdte szakasosan csinálni, így ha épp olyanja van egy napig is csöndben van, és nem lehet garanciáztatni, vehettem egy új tápot, fsp ment a szekrénybe.. Nincs idegesítőbb ezeknél a szar csapágyas ventiknél.
[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz PandaMonium #5342 üzenetére
Kérdezed vagy állítod?
Neked mennyi idő alatt gariztattak az Ipon-ban hibás alkatrészt?
-
fsb1000
nagyúr
válasz PandaMonium #5345 üzenetére
Milyen alkatrész volt ami 5 és fél hétig volt gariban az Iponnál?
-
PandaMonium
őstag
válasz fsb1000 #5346 üzenetére
EVGA GTX660 SuperClocked Edition. 2x vittem vissza, első alkalommal 4 hét volt a gariztatás, második alkalommal pedig ahogy írtam 5 és fél. Ráadásul először volt képük 4 hét után úgy visszaküldeni, hogy "semmi baja a kártyának", közben 1 nap múlva simán előjött a hiba. Megint visszavittem nekik megint, meg ment egy panaszlevél, akkor már rögtön ők is észrevették, hogy nem kicsit defektes a kártya.
What I cannot create, I do not understand
-
csoty
aktív tag
válasz PandaMonium #5347 üzenetére
Nekem azóta *lekopog* él a 660Ti, memória modulommal akadtak gondok, ha az újabbik bent volt nem éledt a gép átraktam úgy hogy Single chanelben menjen, feléledt, visszaraktam dualba és most azóta megy...
#csotykocsithajt
-
fsb1000
nagyúr
válasz PandaMonium #5347 üzenetére
Akkor már meg is van miért volt 4-5 hét a te esetedben: EVGA
Majdnem mindegy hogy Ipon vagy más kisker.Egyébként 2-3 hét az általános gariztatási idő, és az nem elsősorban a kisker bolttól függ. Ő csak az első szűrő, és hetente pár alkalommal küldi visszafele a hibás cuccot.
Csak annyit szerettem volna, hogy ne legyen már megint egy tévhit tényként kezelve.
Nem te általad, hanem aki 6 hetet írt a Giga gariztatására.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ukrajnai háború
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest