-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
Na ,újabb fejlemények.
Gondoltam egyet és visszaraktam a procit alapórajelre.
Láss csodát,semmi fagyás egyik játék alatt sem.
Aztán belőttem a 4,2-s órajelet és ott sincs.
Tehát valószínű,hogy a 4,5-ös tuningom nem stabil.
Akkor tehát most 4,2-n van a proci,úgy gondolom,hogy ez elég a kihajtáshoz,úgyhogy elkezdem kicsit meghúzni a kártyát és meglátom,mi lesz.
Most így van alapon:
Tuningnál emeljek feszt,vagy először nézzem meg,mennyit bír alapfeszen?[ Szerkesztve ]
-
ST05
őstag
válasz bombibmw #5852 üzenetére
na helyes jó hír, akartam is kérdezni ebben a melegben sokan kibuktak procival
kell nekik pár század....
Azért óvatósan a huzással hadd járatodjon melegedjen be, csak szép fokozatosan
én bíztam benne, tudom milyen jó kari az...Honnan vettél TOP-ot végűl?
[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
Innen apróról.
Tök új volt,én húztam le a fóliát róla(17.-től 3 év Ponos garival).
Most már,hogy talán megtaláltam a problémát megnézek egy 1400-at.
NeeemEgyébként érdekes,hogy amíg vizem volt,addig ez a 4,5-ös tuning szépan stabilan ment mindenhol,de visszaváltottam légre és úgy néz ki kell még fesz ebben a rohadás melegben.
[ Szerkesztve ]
-
Faterkam
addikt
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
bombibmw
veterán
Most akkor hogy van?
A Tweakben ha boostnak mondjuk 1200-at állítok be,akkor annyira is fog boostolni?
Csak mert láttam egy oldalt,ahol azt írták,hogy ez játékok és tsztekben magasabbra boostol,mint amit beállítottak.
Konkrétan itt: [link]
Vagy félreértek valamit?
Ezek szerint az enyém 1293-ra boostol játékokban alapon?[ Szerkesztve ]
-
FaTHI
őstag
válasz bombibmw #5858 üzenetére
Monitorozd le mondjuk az Afterburner-rel meddig boostol, vagy a Gpu-Z senzor alatt is láthatod meddig boost-ol. Az 1293-at boostolna alapon a karid én kizártnak tartanám, nagyon ritka amelyik még tuning alatt is stabil azon az órajelen.Talán még nem is volt itt egy olyan kari sem. Ha sikerül elérned az 1200- 1263 -körüli tuningot elmondhatod jófajta tuningos a karid, olyan Gtx 760Oc , gtx670 körüli teljesitményt kapsz.No meg a memót is húzhatod, nagy általánosságban a 6800-7000 et el is érheted vele.
[ Szerkesztve ]
-
-
bombibmw
veterán
-
naplan
csendes tag
Sziasztok!
Éppen készülök új videó kártyát venni, és vacillálok gtx660 és HD7870 között.
Még nem volt nVidia kártyám, és kíváncsi lennék, hogy milyen egy physx-es kártya.
1080p-s felbontáson mennyire tud jol "érvényesülni" bekapcsolt physx-el a GTX660? Esetleg vannak tapasztalataitok ?Ha esetleg ez számít akkor a következő hardverek mellé kerülne be:
AMD FX6300,
2x4GB 1600mhz ram
GA970 UD3 lap.Előre is köszönőm a válaszokat!
Üdv
-
bombibmw
veterán
Nekem ennyi elég volt.
Nem akarom összehasonlítani nagyon,sokkal inkább megbizonyosodni arról,hogy nem szar a kártyám,sőt.
Én mindig a legújabb drivert használom és ha valami nem stimmel vele,csak akkor váltok másikra.
Most igazából nincs kedvem megvárni,míg átteszi a másikat,aztán még megvárni a Valley-t hatvanadszorra is.
Most inkább játdszom egy kicsit.
Ezzel a driverrel minden rendben és a kártyával is,a kezdeti megrázkódtatások után.[ Szerkesztve ]
-
buborekosviz
tag
Hello!
Asus GTX660-DC2OCPH-2GD5 és Asus GTX660-DC2-2GD5 mi a különbség?
Leginkább az érdekelne hogy teljesítményben van-e különbség?.. mer árban egy jó 10es -
Mans20
addikt
válasz buborekosviz #5873 üzenetére
Én egy árba látom az árgépen,56 körül,A DC2OCPH-t ha megnézed látod hogy más a hűtő,ott két hőcső van,a másik meg jobb ott négy,teljesítménybe nincs különbség,tuningolni mindkettőt lehet ha az kell,Én a GTX660-DC2-2GD5-öt venném a hűtő miatt.
-
janika77
csendes tag
-
Faterkam
addikt
-
janika77
csendes tag
Nem vágom ezt a játék témát.Németországban bocsánat a kifejezésért de a gyökér unokatesóm bármilyen kártyát vesz bárhol a legolcsóbb szutykos boltban is mindig azzal bosszant ő milyen játék kuponokat kapott hozzá.Mondjuk engem itt a videokártya ára fogott meg.De nagyon.megpróbáltam.Azt hittem átverés.És nem az.Valóban gyanúsan olcsók.Mióta én vettem még lejjebb nyomták az árat 2 ezerrel.Nem tudom miképp csinálják de nekem tetszik.
-
Faterkam
addikt
Na most olyan történt, ami még soha! Youtube videókat néztem, aztán kikapcsoltam a böngészőt is, a gépet itt hagytam kb. 20-25 percre. Amikor visszajöttem tök fekete kép és a közepén angol felirat, valami olyasmi, hogy vagy csatlakoztassamn a tápkábelt a grafikus kártyához, vagy kapcsoljam ki a gépet! Semmire nem reagált. Újraindítottam és lenyomtam egy Valley extremehd-ba most minden ok. A legújabb béta van fent. Reprodukálni nem tudom a hibát egyenlőre, de kb. 10 óra óta ment a gép. Valakinek ötlete?
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Faterkam
addikt
-
energy4ever
addikt
ASUS GTX-660 2GB (nem OC, es nem is TI, hanem a natur) VGA-hoz melyik VGA-k kothetoek SLI-be?
Gondolok itt a mas gyartoktol szarmazo VGA-k ra, stb. Van esetleg valami kompatibilitas lista? -
marcusa
addikt
-
marcusa
addikt
Miután már harmadik féle befejezéssel vittem ki a witcher 2-t, úgy gondoltam folytatom a crysis 3-at, ahol előző alkalommal abbahagytam, a "welcome to the jungle" résznél... De ez a pálya annyira zabálja a procit, hogy nem bírom végigvinni... A vga 50-70%-os kihasználtságon, míg a proci 80-100% között teker...
Közben 30 fps körül megy... elég kiábrándító.
Az esős pályán, közel sem ilyen volt a helyzet, vga 99%, proci 60-körül, és meg is volt az 50-60 fps...[ Szerkesztve ]
:-)
-
marcusa
addikt
válasz energy4ever #5892 üzenetére
Ti-vel nem, azt írtam, hogy sima 660-nal, abból oc-val, top-pal is.
-
marcusa
addikt
válasz energy4ever #5894 üzenetére
A felső kártya valószínűleg jobban fog melegedni, és mindkettő melegebb lesz picivel mint ha egyedül lenne bent, de persze, mehet msi vagy giga is az asus mellé.
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Egy 2500-as proci elég lenne egy 660Ti-hez? Vagy egy i7 2600-at lenne a jobb? Proci és a kártya nem lenne húzva.
Live poor, die rich.
-
Alpachino
veterán
válasz gyáliSanyi #5896 üzenetére
1080p-ben elégnek kell lennie....nálam egy Sandy I5@3.5GHz-en van alatta és egyik játékban sem tapasztaltam problémát, bár hozzá kell tennem, hogy egyáltalán nem multizom
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
pipo112
őstag
sziasztok csatlakoznék a klubhoz a mai nap vettem én is egy asus dc2og-és 660ti-ot
kiváncsian várom mit mutat a konfig amihez vettem a köv. : mb asus M5A78L-M/usb3
cpu amd fx 6350
memória mushkin dd3 1333mhz 3x2 gbremélem szépen fognak együtt muszikálni
olvastam más is járt már a másik oldalon és nem volt megelégedve hát 1 év 8 hónap komprumiszumok tucatjai után én is ezt mondhatom ,elötte cak nv -ém volt és nagyon elégedett is voltam mind 2 -vel soha nem éreztem hogy gyenge lenne a vga- m
Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
Qru
MODERÁTOR
-
PandaMonium
őstag
válasz gyáliSanyi #5896 üzenetére
Az, hogy a 2600 jobb lenne-e attól függ, hogy milyen programokat használsz. Én személy szerint inkább az arany középútba eső 2500K -t választanám és tekernék a szorzóján, de ha tényleg nem szeretnél tuningolni akkor szerintem a sima 2500 jó lesz mindenhez, még BF3 multihoz is bőven (nem kell ezeknek az ostoba tévhiteknek bedőlni, hogy azt csak a 3570K meg 3770K hajtja ki), én a FX-6100 -al nyomtam BF3 multit egy HD7870XT -vel régebben és legtöbbször könnyedén megvolt a 60+fps ultrán fullHD-ben.
What I cannot create, I do not understand
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest