Hirdetés
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Nvidia® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
Sziasztok.
A driver beleszólhat a kártya minimális venti fordulatába?
Egyenlőre akármit csinálok nem tudok egy szint alá lemenni.
Az lenne a kérdésem ,hogy lehetséges e ,hogy átnyulva minden program válla felett min 30% venti fordulatot engedélyez? 399-es nv driver. -
csiby222
aktív tag
Ja ez valószínű vram hiba. Egyébként minden javítható van egy yt csatorna(itt) ahol egy orosz srác csodákat művel egy forrasztó pákával az otthoni reballozás is csak ideig óráig jó kb mindenhol leírják ha újra csinálja két hét után akkor újra kell csinálni igazából szerintem ruházz be egy új kártyára egy 1660Ti szerintem nagyon jó vétel és ha később a gépet fejleszted vga-ra már lesz gondod.
-
core i7
addikt
Új driver 419.35
Apex Legends, Devil May Cry 5, és Tom Clancy The Division II profilokkal -
Cs1csó
titán
A Reball-ozást kipróbálhatod, feltéve ha ezzel orvosolható a probléma.
Nem tudom pontosan, hogy megy de van itt a PH-n megbízható akinek elpostázod a kártyát és REBALL-ozza majd visszaküldi,ha sikerül akkor mondjuk 6k, ha nem sikerül akkor 3k a "munkadíja" Amit linkeltem topik ott lehet tudnak segíteni.
-
Karima
őstag
Pont így csináltam már vagy 30-40 alkalommal az elmúlt egy napban
Sajnos semmi változás, legalább 5-6 korábbi drivert is kipróbáltam, olyat is, amivel tuti jól ment hónapokig, a legújabbat is, de semmi.Még plusz info, hogy ha ez a kártya van bent a gépben, akkor tegnap óta [ilyen kis pontok/pixelek] jelennek meg a bootképernyőn (főleg az AM logonál és a 108db feliratnál látszik jól, de van mindenhol). A másik, Asus EAH2600 Pro kártyánál nem csinálja ezt.
@csiby222 mi az az IGP?

-
Cs1csó
titán
válasz
gilfoyle
üzenetére
Passz, de ha ilyet tapasztaltál érdemes lenne vezetned egy feljegyzést, mondjuk Excel táblázatban, egy fix játékot minden driver telepítés után letesztelsz: FPS, RAM, CPU ,GPU kihasználtáság hőfokok stb. pl. MSI Afterburner-rel és ha rossz irányba tér el a korábbi értékektől egy driver akkor esetleg újratelepíted vagy felteszed a régit.
-
gilfoyle
őstag
Ezzel a legújabb 4xx-es NVIDIA driverrel (vagy csak most vettem észre) WoT alatt sokkal jobban melegszik a kártyám, mint eddig... 77-80 fokos és kb 2000-es fordulaton pörög a hűtőventi.
Eddig a 70 fokot se igazán érte el. Egy Gigybyte 1060 3GB-os kártyáról van szó.
Nálam van a hiba, vagy tényleg így van? -
Karima
őstag
Sziasztok! a következő a problémám. Egészen tegnapig tökéletesen működött a videókártyám egy olyan gépben, amin nincs net, tehát semmilyen windows- vagy szoftverfrissítés nem volt, programot sem telepítettem. Tegnap óta azonban olyan, mintha nem ismerné fel a videókártyát. Már vagy 4-5 (régebbi) drivert kipróbáltam, azt is, amivel eddig hónapokig jól ment, a legújabbat is, de mindig ugyanez az eredmény. És a teljesítményen is látszik, h olyan, mintha egy alapszintű videókártya lenne benne. Egy sima fhd film lejátszása is iszonyatosan akadozik, a Photoshop rinyál, h min 256mb gpu-ram-nak kellene lennie (pedig a videókártyában 3 giga van), stb. Van ötletetek, h mitől lehet ez?
[Ezt mutatja a Device manager] -
Truman
senior tag
Sziasztok!
Miért kapcsol be folyton a G-Sync?
Adott egy AOC G2460PG monitor GAINWARD GTX 1060 VGA és Windows 10 64-bit -el. 417.35 -ös driver -el. Csak játékokba szoktam használni a G-Sync -et. Egyéb esetbe hiába van kikapcsolva a vezérlőpultba, ha filmet nézek, és teljes képernyőre váltok, látom ahogy villan egyet a kép mikor átáll. Mikor előhívom a monitor menüjét ki is írja, hogy G-Sync üzemmódba van. Csak az oldja meg, ha bekapcsolom Nvidia vezérlőpultba, majd megint kikapcsolom. -
Tomdriver
őstag
Azt esetleg tudja itt valaki, ha a monitorhoz kapott egyedi szinprofilt használom, akkor NV driverében a színbeállításoknál illetve a felbontás módosítása panelen is lőjjem ki az NV beállítások használatát?
Erről lenne szó:

-
csiby222
aktív tag
válasz
Bismarck24
üzenetére
Ha 10-s vagy 20-s szériád van akkor érdemes rábízni a dolgot. Ha az alatt akkor tényleg lehet értelme megválogatni, hogy melyiket rakja fel és melyiket ne.
-
csiby222
aktív tag
válasz
Bismarck24
üzenetére
Tököd ki van miért is?
Van egy keretrendszer ami automatikusan jelzi ha jön driver és még le is szedi neked ha úgy állítod be, a telepítés folyamatával sem kell bajlódni, hogy letörlöd a régit és felteszed az újat, újra sem kell indítani a gépet. Vagy azzal van bajod, hogy sűrűn jön és emiatt azt hiszed hogy szar a driver? Elmondom neked örüljünk, hogy gyorsan reagálnak a felmerült gondokra.
Egyébként itt jegyezném meg, hogy UAC driver a Realtek hangkártyákhoz kb kéthetente vagy hamarabb jön frissítést és ott még keretrendszer sincs ami jelezné és elvégezné helyettünk a piszkos munkát szóval ez a rinyálás, hogy sűrűn jön a driver és hogy mekkora munka ezzel foglalkozni véleményem szerint annyira felesleges, hogy nagyon. -
Cs1csó
titán
válasz
Bismarck24
üzenetére
Nemrég - most nem keresem vissza - nekem is volt egy sírálmom, hogy pontosan 7-10 naponta jönnek a driver-ek erre jött egy hónapos szünet, de most megint belehúztak.
Amúgy a legutóbbi tiszta Windows telepítésem óta már két belső - GE-n keresztül - frissítésem volt és hibát nem tapasztaltam bár keveset is játszom.
-
Cs1csó
titán
válasz
Bismarck24
üzenetére
Nem akarok kötekedni de konkrétan az Anthem-hez is tartalmaz profilt tehát mindenképpen telepítsd esetleg ha kétségeid vannak futtasd a játékot még a régi driver-rel és közben monitorozd a gépet az MSI Afterburner-rel aztán telepítsd az újat és azzal is próbáld ki. Ha nem rosszabb akkor maradhat.
az Anthem és a DiRT Rally 2.0 című játékokhoz kínál profilt, továbbá az Apex Legends és a Far Cry New Dawn frissített SLI profilt kapott.
Itt az Antem kapcsán nem írnak SLI profilról csak az Apex és a Far Cry kapott SLI profilt.
-
Bismarck24
tag
Az új nvidia driverrel kapcsolatban van vkinek tapasztalata. Jelent teljesítménynövekedést Anthem alatt v. Csak sli esetében van előrelépés?
-
core i7
addikt
Új driver 419.17 Anthem és DiRT Rally 2.0-hoz
-
csiby222
aktív tag
válasz
apollo12
üzenetére
Nem lehet, hogy véletlenül a DCH drivert szedted le és azt akarod telepíteni?
Mert az nem fog menni ha DDU-s törlés után bekapcsolva hagyod a netet mert a windows 10 alapjáraton vissza rakja a régit ami standard és a DCU nem fog felmenni. Kapcsold ki a netet vagy húzd ki a kábelt töröld le DDU-val a drivert és miután újraindult a géped tedd fel a drivert és utána kapcsold vissza a netet.Ha ez se menne szed le a GE-t és az majd megtalálja a megfelelő drivert.
Meg amire tudok gondolni hogy 32bites drivert szedtél le 64bit helyett vagy fordítva.
-
Cs1csó
titán
válasz
apollo12
üzenetére
Töltsd le újra driver-t lehet azzal van a gond, ha nem oldódik meg én újratelepíteném a gépet az általában az mindent megold, de ha neked macerás akkor nézz be a Windows 10 topikba hátha ott okosabbat tudnak mondani.
Mindezek előtt lefuttathatnál egy kártevő keresőt lehet valami bizgerálja a rendszert:
Adwcleaner, MBAM free, Hitman Pro ezeket futtasd le -
Dtomka
veterán
Most vettem észre, hogy a monitor 59 hz-en ketyeg a win szerint. Nvidia driveren belül, 60 hz van pedig kiválasztva.
Az alábbi videó alapján készítettem 61 hz-es felbontást, és a win is annak látja.
How to overclock your monitor (Increase your refresh rate! Hz) GOOD FOR GAMING! FREE!A képtörés a régebbi driver telepítése után is megvan... vmi más probléma lesz.

-
Cs1csó
titán
válasz
csiby222
üzenetére
Csináltam már én is és ahogy lentebb írták: ártani nem árt (ez egy DDU után placebo) kb. mint a Ccleaner de attól még használom.
(DDU után SEMMI sem marad)
pl. volt hogy sima eltávolítás majd újratelepítés után egyből benne is voltak a GE-be a játékaim de ha DDU után lett feltéve akkor kellett egy keresés.
-
Dtomka
veterán
Nem a firefoxal van bajom, hanem az nvidia driverrel

Fentebb írtam, hogy a BFV profil ban 2 dolgot állítok át, és az a köv bekapcsolásnál alapon van.
De köszönöm a segítséged!
(#345) csiby222
Neked is köszi. Most visszaállok egy régebbire (416.94 - 2018.11 havi) telepítés után dobok 1 restartot, és kiderül
Pedig minden drivert DDU-val leszedek és tiszta telepítést bepipálom.

Kiprobálom játék közben, és ha nincs képtörés, akkor a 1070 -em nem kap újabb drivert. Legalábbis amíg a BF V -tel játszom.
-
csiby222
aktív tag
Én minden programban kilőttem a hardveres gyorsítást semmi értelme plusz firefox-ban a twitch nem is nagyon szereti meg mivel játék közben megy a böngésző inkább a cpu-t egye mint a gpu-t.
Igen azt már a legelején sikerült megállapítani, hogy win 7/8 de ezt le is írtam.

G-sync-ről tudok nyilatkozni az rendesen megy.
-
Dtomka
veterán
válasz
csiby222
üzenetére
A firefoxban van hardveres gyorsítás, és akkor a gpu-t használhatja.
A Firefox teljesíténybeállításaiEzért állítok inkább külön 1-2 játéknak. Megnéztem és visszaállt alapra... szánalmas

Másnál nem jelentkezik ez a hiba? Nálam nem kerek vmi?
A hotfixet feltenni felesleges mert win 7/8 -at érinti.2-vel korábbi drivert teszek vissza. Mert ezzel vmi nem koser. Függ szinknél nem volt nekem képtőrés, most meg látom, hogy van... mintha hiába választanám ki a gyors -at, nem használja.
-
csiby222
aktív tag
-
csiby222
aktív tag
Felváltva voltam Intel/AMD-s Nvidia/ATI-s minden oldalnak megvan a nyűgje baja. Én pl a crossfire-t nem tudtam összehozni két ugyan olyan egyenként tökéletesen működő HD5770-l igazából nagyon kevés játék fejlesztő van aki tisztességgel fejleszt több kártyás rendszerre. Pl: BF3, mert nagyon nagyon kicsi azon felhasználók száma akik ilyet használnak mondjuk lehet azért mert nem fejlesztenek rá, lehet ez ilyen ördögi kör

-
Cs1csó
titán
válasz
csiby222
üzenetére
Elszomorító ami ezeknél is megy:
- van SLI de alig foglalkoznak vele bugos stb.
- van feláras - licenc plusz valami beépített hardver - monitoruk Gsync most meg kitolják külön hardver nélkül is működő megoldást aminek persze nem minden monitor tetszik.
- megszüntették a beta driver-eket egyből minden WHQL plecsnit kap persze nem érdemli megEgyetlen egy vigasz van: az AMD se jobb
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csiby222
aktív tag
-
Cs1csó
titán
válasz
csiby222
üzenetére
Nekem vagy 3-4 éve volt egy mókás driver-em, a tálcán megjelent a leválasztható eszköz csatlakoztatása ikon - tudod mikor pendrive-ot dugsz be vagy külső HDD-t - és rámegyek erre ott a VGA-m

Nem vagyok szívbajos gondoltam akkor ha már itt a lehetőség leválasztom a VGA-t![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egy pillanatra fekete lett a képernyő ennyi, a gép nem adta ki a VGA-t

-
Cs1csó
titán
válasz
csiby222
üzenetére
Igaz, megkövetlek: bocsánat! Kicsit erős volt a stílus.
Most tapasztaltál problémát? Ha neked van igazad és nem jön még annak sem automatikusan a hotfix akinek kellene - szoftveres és hardveres környezete miatt - akkor mi értelme a GE-nek? Pont az lenne az egyik előnye ha frissítésre szorul a driver akkor jelez.

-
csiby222
aktív tag
Attól, hogy valamit nem értesz attól még nem kell nagybetűvel írnod mert azt hiszed nem fogom fel a mondandódat.
Az eddig megjelent egyik hotfix-es driver-t sem jelezte de ezt rövid kutató munka eredménye képen magad is észrevetted.
Viszont odáig már nem terjedt a kutató munkád, hogy nekem G-synces monitorom ami a főmonitorom és van mellette egy sima is. A G-syncel pedig elég sok bug van még így is, hogy ráfeküdtek hosszú évek után a javítására hiszen most már nem kell hozzá G-sync monitor de valahogy azt nekik még is el kell tudni adni és ha megnézed a mostani drivereket vagy azok hotfixeit általában egy vagy több fix a G-syncel kapcsolatos és mivel ezek a bugok sajnos nem csak vélt hibák hanem valósak is jobb szeretek minél hamarabb hozzá jutni az ilyen javításokat tartalmazó hotfixes driverekhez. Nem értem egyébként miért is kell magyarázkodnom neked holott leírtam hogy hupsz észre vettem ez nem nekem szól de ami kompatibilis a kártyámmal azt sem tölti a GE. Ha erre nem tudsz érdemben felelni miért van kérlek, ne zaklassuk egymást felesleges kérdésekkel.
-
Cs1csó
titán
válasz
csiby222
üzenetére
ha a TE kártyád is érintett jelezni fogja
MIÉRT AKAROD HOGY JELEZZEN EGY HOTFIX DRIVERT AMI EGY WINDOWS 7/8.1 PROBLÉMÁT ORVOSOL MIKOR NEKED WINDOWS 10-ED VAN?????
Remélem így nagybetűkkel érthető volt. Írtad, hogy a korábbi hotfix driver-t sem jelezte mert lehet az sem a te kártyádra vonatkozott vagy a te oprendszeredre vagy a te csatlakozási módodra. (HDMI, display port stb.)
+ zárásként: ha nem tapasztaltál SEMMI hibát akkor mi a túrónak neked hotfix driver?
-
Sz_Imre
senior tag
GeForce Hotfix Driver Version 418.99
This is GeForce Hotfix driver version 418.99 that addresses the following:
Windows 7x64/8.1x64: Fixes random application crash or TDR introduced in previous GeForce display driver 418.81.
Letöltés -
Dtomka
veterán
Ez csak félig igaz, mert:
GeForce 481.91-es driver Battlefield V és Metro Exodus optimalizációkkalValaki feltette már aki 10x0 tulaj?
-
core i7
addikt
új driver Metro Exodushoz 418.91
-
Loha
veterán
válasz
vigyori78
üzenetére
A régi Experience-ben sem tudtad ezt beállítani, csak akkor, ha a játékétól külön hangkártya kimeneten küldted ki a Discordot vagy egyéb voicechatet.
Az In-game az alapértelmezett hangszóró kimenetet veszi, amin rajta lesz minden amit hallasz te is, az In-game & microphone ehhez hozzákeveri a saját mikrofonod által felvett hangot is.Itt találod az új Experienceben ugyan ezeket a beállításokat.
-
Sz_Imre
senior tag
GeForce Driver 418.81 WHQL
Letöltés
Kiadási jegyzék -
SityiSXT
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Nyomj egy Alt+Z-t, ott lesz (jobb oldalt, felül - a fogaskerékre kattintva tudod a beállításait megpiszkálni).
-
csiby222
aktív tag
Ha meg úgy is DDU-val törlöd a fenébe a cuccokat akkor szedd le a DCH drivert ha 1803-s win10-zed van.
Letöltöd a drivert letiltod a netet DDU-val törölsz mindent felteszed a DCH drivert vissza engedélyezed a netet és kész remélhetőleg menni fog. Azért kell tiltani a netet mert a Win10 alapjáraton újraindítás után újra felteszi a drivert. -
Gabisan
tag
Platform csere utan a Gpu-Z ben nincs kipipalva a physics resz.A kartyam:GTX 1080.A Nv Control Panel ben a Phisycs Auto-n es alatta irja hogy a vga van beallitva.Termeszetesen a Physics Installalva.(Windows 10 X64)Probaltam kulon installalni a Physics et ,ugysem jo.Ha monitorozom akkor cpu-t ir ki.Mi lehet az oka?
Mar tobb driverrel is probaltam,mindegyiknel ua. helyzet.DDUninstallerel leszedve regcleaner es utana install driver. -
csiby222
aktív tag
Ha valakit érdekel jött ki Hotfix driver Itt letölthető
This is GeForce Hotfix driver version 417.75 that addresses the following:
G-SYNC monitor may display random desktop flicker when an HDMI monitor is also connected to the same graphics card
Egyébként valós probléma nekem is pislogott néha a monitor lehet emiatt volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Sajnos semmi változás, legalább 5-6 korábbi drivert is kipróbáltam, olyat is, amivel tuti jól ment hónapokig, a legújabbat is, de semmi.

vga meg normálisan üzemel

A hotfixet feltenni felesleges mert win 7/8 -at érinti.
Meg sejtésem szerint az csak a 3D alkalmazások globális beállítása windowsra az tuti nem vonatkozik.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)