- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Asus Zenfone 9 - zsebbe való
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
littlemole
őstag
Megoldódot a GF3 és a Far cry probléma. Fel kellett neki rakni az 56.64-es drivert. A víz is szép lett nem villog, és az infralátó is működik. Eddig csak egy nagy kékség volt ha bekapcsoltam.
-
NR
csendes tag
Nekem 53.03 om van fön egyébként a gépem Gígabyte GA7N400PRO2 AMD3200+ 2*256MB ram Fy 5800 DDR2 128MB 120HDD.(De sokszor le fagy a gép)
-
Male
nagyúr
Szerintem a 6.31c volt a legjobb, legalábbis TNT2-őkhöz :)
(aki ASUS V3800-at használ digizéshez, az tudja, hogy így van)
A 45.xx pedig nagyon sz@r volt az FX-ekhez. Nálam pl rendszeresen 50Hz-re (nem tévedés, nem 60Hz; a monitor írta ki, hogy 50Hz, baromira villogott is) váltott 100-ról, amin semmi sem segített, csak ha 85Hz-en ment a WinXP, akkor már a különböző refreshratefix-ek megoldották, csak hát 85Hz meg kevés nekem. Az 5x.xx driver óta ez megszünt szerencsére (minden megy szépen 100Hz-en). -
littlemole
őstag
Egy GF3 Ti200 as kártyához melyik driver lenne a legjobb? A Far cry nem valami tökéletes a 33.00 akárhanyassal. Az újabb driverek jól mennek a kártyával?
-
e-biza
őstag
a detonator elvileg a TNT-hez van :)
nekem gf4-em van és nálam a 4X.XX sorozat nem jött be. lassu volt és bugos. nekem ez az új 5X.XX sorozat tetszik, csak nem találom a twin view-t hogy monitornak és tv-nek külön felbonstása legyen. -
Monya78
veterán
-
Monya78
veterán
-
Christoph
aktív tag
Egyetértek veled azzal kapcsolatban, hogy a WHQL es drivert érdemes felrakni, de hogy az 5x.xx--t az FX-hez csinálták, azzal nem.
Ha valaki CSAK régi progikat használ akkor igazad van, jobb a régi driver, de ha játszik új játékokkal is akkor kizárólag az új drivert kéne használnia.
Ajánlom figyelmedbe az 5x.xx-es szériákhoz kiadott leírást, milyen javításokat tartalmaznak, igaz sok köztük az FX-es javítás, de bőven akad GF4 -hez, és még a korábbi szériákhoz is. -
Christoph
aktív tag
Szerintem mindig érdemes a legújabbat felrakni, ha pl beleolvasol a legújabb leírásába láthatod hogy sok játékkal kapcsolatban tartalmaz bugfix-t a régebbi kártyákkal kapcsolatban is, ez többet ér mint néhány 3Dmark pont....
Persze ez attól függ kinek mi a fontosabb, mert ha újabb játékokkal is akarsz játsznai, akkor mindenképp a legújabb kell..... -
Asusfan
őstag
56,64.:t
-
Vigneau
félisten
Egyetértek. Nem tudom, miért kellett mindent egybe zsúfolni. Had döntse el a felhasználó, mit rak fel, nem?
-
Szia ha gf fx kartyad van akkor 53.03 vagy 53.04 ha regebbi pl gf4 akkor a 4X.XX sorozat tehat nem forceware.
Sajat es barataim tapasztalata gf4 nem kedveli forceware drivereket gonolom ez a tobbire is igaz...(fagyas enemy territory alatt es hasonlo erdekessegek es persze a kartya gyorsabb a regi driverel)
A 3.13 as nforce2 es driver 52.16 os forceware drivert tartalmaz tehat ha valaki felrakja akkor uninstall es utana fel az uj... de csak a display drivert az nforce marad :)
[Szerkesztve] -
Carpediem
aktív tag
Sziasztok! A kéérdésem annyi lenne hogy amit eddig kiadtak nVidia driverek közül melyik bizonyúlt a legjobbnak? általatok...?
a válaszát mindenkinek egyenként köszönöm! :C
Aktív témák
Hirdetés
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Asus Zenfone 9 - zsebbe való
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Revolut
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest