Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pnagy7
aktív tag
Hello mindenki!
Tudnátok írni nekem pár program nevet vagy linkelnétek pár programot ahol le tudom tölteni azt a programot amivel meg tudom nézni az aksi elhasználódottságát. Azaz a gyári állapot óta mennyit használódott el. és ezt %-ban. Szóval nem az érdekel, hogy hány százalékosan van most feltöltve és mennyit fog még bírni, hanem hogy amikor kiveszem a dobozból 100%-os egy aksi. és hogy azóta mennyit romlott. mint pl van a winchesterekhez is hd sentinel-nevű program. nah ilyen kéne nekem is csak aksihoz.Bocsi, sztem rossz helyen tettem fel, de nem találtam ehhez megfelelő topikot.
Várom mielőbbi válaszotokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest