Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Galaxy S23 és egy csúcstábla izgatottan jelez
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone Air - almacsutka
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pnagy7
aktív tag
Hello mindenki!
Tudnátok írni nekem pár program nevet vagy linkelnétek pár programot ahol le tudom tölteni azt a programot amivel meg tudom nézni az aksi elhasználódottságát. Azaz a gyári állapot óta mennyit használódott el. és ezt %-ban. Szóval nem az érdekel, hogy hány százalékosan van most feltöltve és mennyit fog még bírni, hanem hogy amikor kiveszem a dobozból 100%-os egy aksi. és hogy azóta mennyit romlott. mint pl van a winchesterekhez is hd sentinel-nevű program. nah ilyen kéne nekem is csak aksihoz.Bocsi, sztem rossz helyen tettem fel, de nem találtam ehhez megfelelő topikot.
Várom mielőbbi válaszotokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
Üzleti előfizetők hirdetései
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest