- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én egy sony laptopban P7450-et cseréltem egy T9900-ra. plusz 10 watt TDP és több hő.Egy hűtőpaddal megoldottam,úgy működik mint eddig,vagyis nem,sokkal gyorsabban. Lehet bővíteni ezeket rendesen.
-
http://www.everbuying.net/product1078690.html
Erről mi a véleményetek? -
válasz
Thunderzolee #11549 üzenetére
Szia! Én árulom a procit. Én is azt hittem,hogy PM45-tel / http://www.youcpu.com/en/chipset/Mobile-Intel-PM45-Express-Chipset-Intel-82PM45-Memory-Controller-Hub /elmegy,de nem támogatja sajnosNekem PM45 express chipset van a laptopban és a Core 2 Quad Q9000-el elindul a laptop ,hőtermelése is van a processzornak,de nem kapcsol be a kijelző. .Azt írta a Packard Bell Easynote ALP-Ajax C3 tulaja,hogy SIS 672FX chipset van a laptopjában,de én csak asztali lapokban találtam ilyet...
-
Üdv!
Van egy Packard Bell Easynote ALP-Ajax C3 laptop amiben jelenleg egy Core 2 duo T5750 van. Cserélhető ebben a processzor? Ha igen,Core 2 Quad Q9000 működhet benne? Előre is köszönöm a választ és Boldog Karácsonyt mindenkinek!!! -
válasz
Thunderzolee #11516 üzenetére
Igen,akitől vettem ő gányolta igy. Még jó,hogy kibirta eddig és nem sült meg benne minden.Már megrendeltem a gap padot. Köszönöm!!!
-
Üdv! Van egy sony laptopom. Proci csere miatt meg lett bontva és a grafikus lapka és a hűtőcsövezett hűtőlap között gyárilag 2 mm távolság van,ami pasztával van kitöltve. Kéne ezzel valamit kezdeni? Veszíthetek teljesítményt ezzel????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest