- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Friss csúcsmodellt hozott az Ulefone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
partypinky
csendes tag
Akkor ide nem is lehet másik video kártyát berakni?
-
partypinky
csendes tag
Néztem a fenti linket a wikipedián, de sajna nem tudok angolul
-
partypinky
csendes tag
sztikac >>> megnéztem és Express Card foglalat, tehát akkor ez mire is szolgál? Hát igazából nem asztali helyett vettem, mert van az is itthon nekem , csak eléggé furcsa mert minden nagyobb játék telepítésénél megadja magát és ujraindul:S Pedig nem rossz gép.... P4 2ghz stb.... Na tehát akkor ez az Express Card foglalat mire is való? mert nem vagyok tisztában vele.
Válaszodat előre is köszönöm! -
partypinky
csendes tag
Sziasztok, vettem egy laptopot, és integrált Ati Radeon X200 van benne, igaz húzható 256megáig de szinte semmit nem ér..... És van benne PCI xpress bemenet az oldalán, és arra lennék kíváncsi hogy ide lehet berakni egy másik videókártyát? és ha lehet akkor milyet és hol és mennyiért lehet venni? MSI MegaBook S420X-004Hu a laptop. Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Háztartási gépek
- PlayStation 1 / 2
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Path of Exile (ARPG)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- MotoGP & WSBK
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest