- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
-
sulaco79
tag
válasz
sanzi89 #9582 üzenetére
HM76-os, beleraktam az i7-est (2020m helyére) kiválóan muzsikál, de a turbo-boost az olajon van.
Fel akartam rakni az Intel Turbo Boost Monitort, kiírta, hogy i szériás cpu-val megy az enyém meg nem az LOL
Irány a bios engedélyezni a Turbo-boost-ot, hát advanced menü nincs az insydeh20 3.7-esben.
Az Intel Extreme Tuning Utilty false-ra hozza a turbo overlaockable-t.
Az intel chipset driver nem telepíti fel a turbo-boost drivereket, az eszközök között sincs ilyen
Azt olvastam, hogy a lenovo G500-asok inkább az UFI-s win8-at szeretik, hamarosan felrakok egyet, hátha ott már működik, nem tom
-
Zadia
senior tag
válasz
sanzi89 #9487 üzenetére
Akkor ezek közül válogass HM70 chipset.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- ÚJ Lenovo USB-C to Ethernet Adapter RJ45 Dongle (4X91K06468)
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest