- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shifty01
aktív tag
válasz
szabonagyur #9430 üzenetére
Röviden annyi, hogy 1 éve használom külsőként. Másik gépben ugyan ugy mukodott mint ebben semmivel sem jobb/rosszabb ssd és hdd is. Valamikor tökéletesen megy valamikro alig moccan meg. SSD tökéletesen megy 92% de még igy is a gyári értékek felett teljesitett(samsung SSD magic prog benchmark szerint csak a random 4k read kicsit van gyári alatt a többi mind felette van. Tehát azzal nem hiszem h probléma lenne. Eléggé nyuztam csórit szoval a 92% az reális. A hdd nem tudom mitől lett 52% mivel nem tudom, hogy miért zuhant ennyire le 95-ről(ennyiről kezdtem haszn külsőként)
Két ötletem van Format vagy firmware/kábel/haldoklik hdd.
Habár müködésre birtam már rosszabb állapotút is ezért állok értetlenül előtte.
Szoval összegezve annyira nem is komplex inkább csak halmozódnak a problémák, de nem hangzik olyan hatalmasnak, viszont nagyon zavaróak.
Dell szervizben meg 100% hogy nem csinálnák meg gariból mivel kiszedtem a gyári hdd-t és azt használom külsőként és vettem bele ssd-t.
Tudtommal ilyenkor semmisé válik a gari mivel a gyári állapothoz hozzányultam. (Hülye lettem volna ssdvel rendelni 120 gb-osat beleraknak vm noname szart és elkérnek érte 40et mikor 40ért már 250eset lehet szerválni.)
Szoval nem láttam értelmét ugy rendelni mert akkor akár vehettem volna már 1 lenovo Y szériás i5 + gtx 660m-et amiből van ssd kiadás és nem orbitális felárral h dupla ár/gb.....Szerk: SSDhez találtam firmware update-et de nem tudom felrakjam-e (Samsung ssd magician felrakná&letöltené. Jelenleg azzal nicnsen bajom nem nyulnék hozzá. HDD updatenek meg utána nézek.
-
Shifty01
aktív tag
válasz
szabonagyur #9430 üzenetére
Épp emiatt az összetettség miatt nem tudok vele mit kezdeni mert már ne mtudom mivan vele. Nem vagyok hülye a hardverekhez sem szoftverekhez de ezzel már nem tudok mit kezdeni
Nem lehet talán, hogy BIOS gond van?(gyári van benne A09)
Szerk: A külső HDD mindig rejtély volt nekem és nem tudtam mire vélni h vmkor jó vmkor rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged