Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shifty01

aktív tag

válasz szabonagyur #9430 üzenetére

Röviden annyi, hogy 1 éve használom külsőként. Másik gépben ugyan ugy mukodott mint ebben semmivel sem jobb/rosszabb ssd és hdd is. Valamikor tökéletesen megy valamikro alig moccan meg. SSD tökéletesen megy 92% de még igy is a gyári értékek felett teljesitett(samsung SSD magic prog benchmark szerint csak a random 4k read kicsit van gyári alatt a többi mind felette van. Tehát azzal nem hiszem h probléma lenne. Eléggé nyuztam csórit szoval a 92% az reális. A hdd nem tudom mitől lett 52% mivel nem tudom, hogy miért zuhant ennyire le 95-ről(ennyiről kezdtem haszn külsőként)

Két ötletem van Format vagy firmware/kábel/haldoklik hdd.

Habár müködésre birtam már rosszabb állapotút is ezért állok értetlenül előtte.

Szoval összegezve annyira nem is komplex inkább csak halmozódnak a problémák, de nem hangzik olyan hatalmasnak, viszont nagyon zavaróak.

Dell szervizben meg 100% hogy nem csinálnák meg gariból mivel kiszedtem a gyári hdd-t és azt használom külsőként és vettem bele ssd-t.
    Tudtommal ilyenkor semmisé válik a gari mivel a gyári állapothoz hozzányultam. (Hülye lettem volna ssdvel rendelni 120 gb-osat beleraknak vm noname szart és elkérnek érte 40et mikor 40ért már 250eset lehet szerválni.)
    Szoval nem láttam értelmét ugy rendelni mert akkor akár vehettem volna már 1 lenovo Y szériás i5 + gtx 660m-et amiből van ssd kiadás és nem orbitális felárral h dupla ár/gb.....

Szerk: SSDhez találtam firmware update-et de nem tudom felrakjam-e (Samsung ssd magician felrakná&letöltené. Jelenleg azzal nicnsen bajom nem nyulnék hozzá. HDD updatenek meg utána nézek.

• Shifty01

aktív tag

válasz szabonagyur #9430 üzenetére

Épp emiatt az összetettség miatt nem tudok vele mit kezdeni mert már ne mtudom mivan vele. Nem vagyok hülye a hardverekhez sem szoftverekhez de ezzel már nem tudok mit kezdeni

Nem lehet talán, hogy BIOS gond van?(gyári van benne A09)

Szerk: A külső HDD mindig rejtély volt nekem és nem tudtam mire vélni h vmkor jó vmkor rossz.

Új hozzászólás Aktív témák