- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrJaka
aktív tag
válasz
Thunderzolee #8159 üzenetére
Szia!
Igen, a gyorsaságát szeretném feldobni. A memóriáját már kimaxoltam.
Hm, akkor sajna sokkal előrébb nem lennék a processzorral se szerinted.
5400as merevlemez van benne.
Köszönöm a segítséget! -
Joedemiro
csendes tag
válasz
Thunderzolee #8159 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!
Gyorsaság miatt szeretném, vagyis ezért gondoltam és kérdeztem azt is, hogy érdemes e?!
Másrészt játékokhoz nem nagyon kell, mivel ritkán játszom, inkább programok gyorsabb futása végett illetve, hogy nagyobb fájlok kezelésénél ne legyen szaggatott ilyen pl: az AutoCad és ArchiCad.
Aida-ban megnéztem ott 7200-asat ír.Akkor összeségében nem éri meg procira költenem? Mivel, ha jól tudom az integrált videókártyával meg úgysem tudok semmit kezdeni
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 19.5V 3.34 A 65W center-pin, 7.4mm x 5mm
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Bellroy Laptop Caddy 14 Black
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest